ΕπωνυμίαΔημήτριος Τσακούνης
Τηλέφωνο/α 6946455111
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΙουλιανού 79
Τ.Κ.10439
Ιστοσελίδα tsaksconsulting.gr
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαΣύμβουλοι επιχειρήσεων
Δημοσίευση06 Δεκεμβρίου 2020
Προβολές187
Με έδρα στην Αθήνα – Ελλάδα, η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους στην σύνταξη προσφορών και προτάσεων για Διαγωνισμούς. Αποτελεί δέσμευση μας η παροχή ποιοτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εγχώριους αλλά και διεθνείς οργανισμούς που έχουν ως στόχο τη σύναψη συμβάσεων με το Δημόσιο ή άλλους ιδιωτικούς φορείς.

Επικεφαλής της ομάδας και Δ/νων Σύμβουλος είναι ο Δημήτριος Τσακούνης. Ο Δημήτρης – με ηγετική παρουσία στο συγκεκριμένο χώρο – διαθέτει εμπειρία άνω των 14 ετών στην επαγγελματική συγγραφή προσφορών και προτάσεων, με ευχέρεια τόσο στην Αγγλική όσο και την Ελληνική γλώσσα. Ο Δημήτρης ηγείται της ομάδας των συμβούλων με σκοπό την υποστήριξη επιχειρήσεων στη σύναψη συμβάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Από τα γραφεία μας στην Αθήνα εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα περιλαμβάνοντας πόλεις/περιοχές όπως η Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη για να αναφέρουμε μερικές.

Είμαστε μέλος του ομίλου Tsaks, και το πάθος μας είναι η υποστήριξη επιχειρήσεων σε Διαγωνισμούς του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Ο όμιλος Tsaks διαθέτει γραφεία στη Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η διεθνής μας παρουσία εξασφαλίζει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιτυχημένη σύνταξη και υποβολή προσφορών σε Διαγωνισμούς.