Επωνυμία ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
Τηλέφωνο/α 2107292332
Κινητό/α 6932446144
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΜιχαλακοπούλου 155 Αθήνα
Τ.Κ.11527
Ιστοσελίδα www.auti.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΩΡΛ
Δημοσίευση02 Ιουλίου 2015
Προβολές1694
Ο Δρ. Ιωάννης Λέκκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2003.

Έλαβε την ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας με θητεία στο Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής, στην ΩΡΛ κλινική του 251 ΓΝΑ και την πανεπιστημιακή ΩΡΛ κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών.

Έχει υπάρξει πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών και μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών όπως της ΕΕΝΙΕΥ, της ΕΕΦΙΕ κ.α.

Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στον τομέα της ακοολογίας στον Πανεπιστήμιο Αθηνών και την ολοκλήρωσε το 2014 με Άριστα. Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια και ημερίδες ως μέλος των οργανωτικών επιτροπών αλλά και ως ομιλητής σε στρογγυλές τράπεζες.

Έχει παρουσιάσει μεγάλο αριθμό εργασιών σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι επίσης ειδικός στον χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών, κατέχει το πτυχίο ECDL και ειδικεύεται σε χρήση ιατρικών προγραμμάτων.

Μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα της ακοολογίας – Νευροωτολογίας παίδων και ενηλίκων στα νοσοκομεία NHNN και GOSH Λονδίνου Γενικότερα, χαρακτηρίζεται από την διαρκή προσπάθεια για ατομική βελτίωση σε όλους τους τομείς της ΩΡΛ καθώς και από τη διάθεση να βοηθήσει κάθε συνάνθρωπό μας που ασθενεί.