ΕπωνυμίαΗΛΙΑΣ ΚΑΡΜΑΝ
Τηλέφωνο/α 2105757730
Κινητό/α 6944370544
Τοποθεσία Αττικής, Περιστερίου, Περιστέρι
Διεύθυνση ΛΥΣΙΑ 28 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ιστοσελίδα www.karmanlift.gr/index.php
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΑνελκυστήρες
Δημοσίευση12 Ιουνίου 2014
Προβολές1557
Η KARMAN LIFT,εγκαθιστά, συντηρεί και εκσυγχρονίζει ανελκυστήρες ατόμων & φορτίων, κυλιόμενες κλίμακες & διαδρόμους.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο εξοπλισμό, υποστηριζόμενα από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, εξασφαλίζουν την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας, καθώς και μια γρήγορη, ευέλικτη και διαρκή τεχνική υποστήριξη. Η προμήθεια υλικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές , εξασφαλίζει στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας ανταποκρινόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία και τα διεθνή πρότυπα.

Η υψηλή ποιότητα είναι σταθερή πολιτική για εμάς και επιτυγχάνεται με διαρκή αξιολόγηση των προμηθευτών μας και εφαρμογή συστήματος ποιότητας για την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη του κάθε ανελκυστήρα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επιπέδου ικανού να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εγγύηση η πολυετής και δυναμική παρουσία μας στο χώρο των ανελκυστήρων ( έχουμε εγκαταστήσει και συντηρούμε περισσότερους από 2.000 ανελκυστήρες από το 1985 έως σήμερα), με πελατολόγιο που περιλαμβάνει από ιδιώτες μέχρι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες, τράπεζες,ξενοδοχεία και φορείς του Δημοσίου.

FAX: 2105757772