Επωνυμία ΜΗΤΡΟΥ
Τηλέφωνο/α 2106434800
Κινητό/α 2106434801
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΠουλίου 25, Αθήνα, 11523
Ιστοσελίδα www.mitrou.gr
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαΑνελκυστήρες
Δημοσίευση29 Νοεμβρίου 2012
Προβολές952
Η ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ιδρύθηκε το 1959, με κύριο ιδρυτή τον ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΜΗΤΡΟΥ. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση του ανελκυστήρα. Οι μέχρι σήμερα πάνω από 6.000 εγκατεστημένοι ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα (κυρίως στον νομό Αττικής) πιστοποιούν τη μακρόχρονη προσπάθειά της, με κύριο άξονα τη συνεχή τεχνολογική ανανέωση, την ποιότητα και την ασφάλεια.
Η εταιρεία μας δίνοντας πρώτη προτεραιότητα στον τομέα της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των επιβατών έχει εναρμονιστεί με τους διεθνής κανόνες τυποποίησης (I.S.O.) και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (C.E.). Επίσης, το πλήρες εξοπλισμένο τεχνικό προσωπικό με την πολυετή πείρα του, το άψογο σέρβις καθώς και το αξιόλογο απόθεμα υλικών στις αποθήκες μας εγγυώνται την άρτια και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα.

Σήμερα η ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. διανύοντας την 5η της δεκαετία, επανδρωμένη με τη δεύτερη γενιά, συνεχίζει με ζήλο την ανοδική της πορεία. Αναπτύσσει και εφαρμόζει καινοτομίες και τεχνικές οι οποίες είναι φιλικές για τον επιβάτη. Προσφέρει στους πελάτες της οποιεσδήποτε συμβουλές, οδηγίες και κατευθύνσεις για την κατάλληλη επιλογή του ανελκυστήρα. Εγγυάται την τέλεια ποιότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση και πλήρη τεχνική υποστήριξη. Η ΑΦΟΙ ΜΗΤΡΟΥ Α.Ε. στεγάζεται στο κέντρο της Αθηνάς, Πουλίου αρ. 25 στους Αμπελόκηπους, καλύπτοντας μεγάλη ακτίνα περιοχών, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκριση προς τους πελάτες της.
Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Συντηρήσεις, Ανακατασκευή, Υποστήριξη.


Ασανσερ, Σκαλες Κυλιομενες, Κυλιομενες, Συντηρησεις Ανελκυστηρων, Εγκαταστασεις Ανελκυστηρων, Lift, Μελετες Ανελκυστηρων, Ανακατασκευη Ανελκυστηρων