ΕπωνυμίαEmma Haralambi
Τηλέφωνο/α 6978767827
Τοποθεσία Κέρκυρας, Κέρκυρας, Κέρκυρα
ΔιεύθυνσηEΟ Κέρκυρας Αχιλλείου, Κέρκυρα 491 00, Ελλάδα
Τ.Κ.49100
Ιστοσελίδα corfucarhirerentals.com
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΑυτοκίνητων ενοικιάσεις
Δημοσίευση26 Μαρτίου 2024
Προβολές59
Η You S-E Rentals ιδρύθηκε το 1995 και είναι μια κορυφαία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κέρκυρα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το Αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Διαχειρίζεται από την Έμμα Χαραλάμπη (επικοινωνία: +30 6978767827) και βρίσκεται στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας εξασφαλίζοντας έτσι εύκολη πρόσβαση για τους ταξιδιώτες. Οι ώρες λειτουργίας μας είναι από τις 8πμ έως τις 10μμ, Δευτέρα έως Κυριακή, με μια αφοσιωμένη ομάδα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.
Δεχόμαστε Visa, American Express και MasterCard, παρέχοντας ευελιξία και ευκολία στις συναλλαγές σας. Με πολυετή εμπειρία και δέσμευση για ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε γίνει η πρώτη επιλογή για αμέτρητους επισκέπτες. Ο στόλος μας καλύπτει πολλές διαφορετικές επιλογές, διασφαλίζοντας ότι η επίσκεψή σας στην Κέρκυρα θα είναι αξέχαστη.
Διαλέγοντας την You S-E Rentals σημαίνει ότι επιλέγεις μια άψογη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κέρκυρα, όπου η ποιότητα της εξυπηρέτησης, η ικανοποίηση του πελάτη και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι οι κύριες προτεραιότητές μας. Γίνε και εσύ μέλος των χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών μας που έκαναν τις διαδρομές τους στην Κέρκυρα αξέχαστες με την You S-E Rentals. Εμπιστευθείτε μας για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα, εξασφαλίζοντας μια άψογη εμπειρία ενοικίασης όπου η ικανοποίηση του πελάτη είναι προτεραιότητά μας.