Η ομάδα apolymanseis.gr είναι εξειδικευμένη σε όλα τα είδη των απολυμάνσεων και απεντομώσεων, ώστε να προσφέρει τη βέλτιστη λύση σε κάθε χώρο που χρειάζεται απολύμανση και κάθε επιβλαβή οργανισμό που χρειάζεται να καταπολεμηθεί ή να απομακρυνθεί. Η apolymanseis gr έχει σαν στόχο να μπορεί κάθε στιγμή να βρίσκεται δίπλα στον πελάτη αξιόπιστα και αποτελεσματικά φροντίζοντας να είναι πιστοποιημένη και εξουσιοδοτημένη για κάθε εργασία απολύμανσης που αναλαμβάνει, ώστε να μπορεί να πιστοποιεί κάθε έργο απολύμανσης που πραγματοποιεί καλύπτοντας τα σπίτια και τις επιχειρήσεις που την εμπιστεύονται γι αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα των απολυμάνσεων-απεντομώσεων.

Η apolymanseis.gr είναι ικανή με τη γνώση και την εμπειρία της, τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει και την υπευθυνότητα που μας χαρακτηρίζει σε ότι κάνουμε, να πραγματοποιήσουμε κάθε αναγκαία απολύμανση – απεντόμωση σε οικίες, δημόσιες υπηρεσίες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, αποθήκες, αποθηκευτικούς χώρους ξυλείας, υπόγεια και λεβητοστάσια κτηρίων, κήπους και πάρκα, πισίνες και κολυμβητήρια, αλλά και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος για κάλυψη των απαιτήσεων του HACCP. Αναλαμβάνουμε επίσης απολυμάνσεις εδάφους από παθογόνους μικροοργανισμούς και σπόρους ζιζανίων, όπως επίσης απολυμάνσεις-απεντομώσεις για καλλιέργειες, και επίσης καθαρισμούς και απολυμάνσεις αστικών αποχετευτικών δικτύων. Γιατί είναι γνωστό ότι τέτοια δίκτυα δεν χρειάζονται μόνο αποφράξεις και επισκευές αλλά και τέτοιες εργασίες απολύμανσης.

Αναλαμβάνουμε απεντομώσεις, μυοκτονίες, απώθηση πτηνών, εξόντωση κατσαρίδων, καταπολέμηση παρασίτων κάθε είδους και επίσης απολυμάνσεις χώρων και αντικειμένων από παθογόνους μικροοργανισμούς και καταπολέμηση κάθε επιβλαβούς οργανισμού ζωικής ή μικροβιακής προέλευσης. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε εξαρτώνται από την ευαισθησία των χώρων που απολυμαίνουμε, την παρουσία ανθρώπων ή ζώων εκεί, τη συγκέντρωση των παρασίτων και το είδος τους που πρέπει να καταπολεμηθούν και βασικός μας στόχος είναι η αποτελεσματικότητα αλλά και η απόλυτη ασφάλεια. Στις μεθόδους που εφαρμόζουμε συγκαταλέγονται χημικές, φυσικές-βιολογικές, ατοξικές και μηχανικές μέθοδοι και συγκεκριμένα η ολοκληρωμένη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών, ο υποκαπνισμός, οι υπολειμματικές μέθοδοι, οι εναλλακτικές καλλιέργειες και η αμειψισπορά, η ηλιοαπολύμανση, η απολύμανση με ατμό κ.α.

Το προσωπικό της apolymanseis-gr είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο για την πραγματοποίηση κάθε είδους απολύμανσης- απεντόμωσης. Κάθε επαγγελματίας στα συνεργεία μας, είναι όχι μονάχα πεπειραμένος, εκπαιδευμένος και εξειδικευμένος, αλλά και συνεχίζουμε να τον εκπαιδεύουμε και να τον πιστοποιούμε στις νέες σύγχρονες μεθόδους απολυμάνσεων. Στο προσωπικό μας και τους συνεργάτες μας συγκαταλέγονται ειδικοί επιστήμονες που συμβουλεύουν, γνωμοδοτούν και επιβλέπουν τις εργασίες απολυμάνσεων, ώστε να γίνουν με βάση τις προδιαγεγραμμένες μεθόδους και μέσα και ως εκ τούτου να μπορούν να καλυφθούν με τα αναγκαία πιστοποιητικά που πρέπει να συνοδεύουν κάθε εργασία απολύμανσης-απεντόμωσης.


Η ομάδα apolymanseis.gr εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια των ανθρώπων, παιδιών ή βρεφών αλλά και των κατοικίδιων που βρίσκονται στους χώρους που έχει αναλάβει την απολύμανσή τους, από την πρώτη κιόλας στιγμή, αφού τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί είναι απόλυτα ελεγμένα ώστε να μην είναι καθόλου τοξικά. Επίσης θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα θέμα που ιδιαίτερα μας αγγίζει γι αυτό θεωρούμε ότι αξίζει όποια επένδυση ή κόπος από μέρους μας ώστε να εξασφαλίσουμε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούμε θα είναι οικολογικά, συνεπώς φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο αρθρογράφος ευχαριστεί το μεγάλο πόρταλ για Απολυμάνσεις & Απεντομώσεις - «Apolymanseis.Gr» για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας παραχώρησε!