Αποφράξεις

Η πρόσληψη μιας αποφρακτικής εταιρείας γίνεται όλο και συχνότερα απαραίτητη για κάθε κάτοικο της Αθήνας και όλων των περιοχών της Αττικής. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής: Ποια εταιρεία να προτιμήσω; Είναι σίγουρο πως θα μου κάνει καλή δουλειά; Ποιο το κόστος της υπηρεσίας; Έχουν τον πιο σύγχρονο και καλό εξοπλισμό; Όλες αυτές οι ερωτήσεις και άλλες πολλές περνούν από το μυαλό όλων όσων τους έχουν βουλώσει οι σωλήνες ή έχει υπερχειλίσει κάποιο φρεάτιο. Οι ειδικοί όλων των εταιρειών αποφράξεων συνιστούν να προσλαμβάνεται πάντα άτομα εξειδικευμένα σε αυτό που κάνουν διασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

Όλες οι αποφρακτικές εταιρείες για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σωστά, με επαγγελματισμό και οικονομικά σε οποιαδήποτε κατάσταση χρειαστεί διαθέτουν οχήματα εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα και το προσωπικό τους είναι καταρτισμένο στη σωστή τους χρήση. Οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του ξεβουλώματος φρεατίων, αποχετευτικών αγωγών και αποχετεύσεων έχουν οδηγήσει στη χρήση ειδικών τηλεκατευθυνόμενων καμερών. Για να γίνει η διάγνωση με κάμερα το προσωπικό την τοποθετεί στο σωλήνα που έχει πρόβλημα και στη συνέχεια παρακολουθεί την πορεία της μέσα στον αγωγό. Έτσι εντοπίζονται με ακρίβεια και αμεσότητα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν στον αγωγό και η αντιμετώπισή τους μπορεί να γίνει με ταχύτητα και ακρίβεια μόνο στο σημείο που έχει πρόβλημα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.

Τα προβλήματα που συνήθως καλείται μια εταιρεία αποφράξεων να αντιμετωπίσει είναι ο καθαρισμός και το ξεβούλωμα φρεατίου, λεκάνης, μπανιέρας, αποχέτευσης, νιπτήρα, υδρορροής ή σιφονιού. Για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα το προσωπικό πολλές φορές κρίνει απαραίτητη τη χρήση αποφρακτικών υγρών. Τα αποφρακτικά υγρά δεν είναι τίποτε αλλά από χημικές ουσίες οι οποίες βοηθούν να φύγουν τα στερεά υλικά που έχουν βουλώσει τη σωλήνωση. Η χρήση τέτοιων υγρών πρέπει να γίνεται μόνο από επαγγελματίες μιας και μπορεί να δημιουργήσουν φθορές και ζημιές όταν βρεθούν σε ανειδίκευτα χέρια.

Πολλές φορές οι αποφρακτικές εταιρείες καλούνται να αναλάβουν την άντληση υδάτων από υπερχειλίσεις σε υπόγεια, πιλοτές και διαμερίσματα. Με σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα και δυνατές αντλίες έρχονται να αδειάσουν το χώρο από νερά αλλά και να ελέγξουν τα φρεάτια και τις σωληνώσεις για να διαπιστώσουν αν χρειάζονται ξεβούλωμα. Άλλη μια παροχή που προσφέρουν πολλές εταιρείες αποφράξεων είναι ο καθαρισμός μεγάλων επιφανειών όπως ταράτσες, πάρκινγκ, υπόγεια, πιλοτές, τέντες, ομπρέλες ή ταμπέλες καταστημάτων. Ο καθαρισμός γίνεται με τη χρήση νερού (θερμού ή ψυχρού) με πίεση πάνω στην επιφάνεια. Η μέθοδος της υδροβολής έχει άριστα αποτελέσματα και γίνεται χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Πολύ συχνά για την απόφραξη φρεατίων ή αποχετεύσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί η απόφραξη με υδροβολή ή πιεστικό μηχάνημα, εργασία που κρίνεται απαραίτητη μετά από κάθε εκκένωση βόθρου. Τις περισσότερες φορές οι πελάτες συνδυάζουν τον καθαρισμό των μεγάλων επιφανειών με απολύμανση ή απεντόμωση και δεν είναι λίγες οι αποφρακτικές εταιρείες που προσφέρουν τις δύο αυτές υπηρεσίες σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Στην Αθήνα υπάρχουν πολλές αξιόπιστες αποφρακτικές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πολύ φθηνά. Το πιο κοινό πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν είναι το ξεβούλωμα φραγμένων φρεατίων και σωληνώσεων και η άντληση υδάτων. Η σωστή επιλογή της εταιρείας πρέπει να γίνει με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που έχουμε αλλά και την ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρείας που θα επιλέξουμε.

Μάθετε ακόμα περισσότερα στον ιστοχώρο:
APOFRAXEIS COM | Αποφρακτική εταιρεία Αθήνα – Αττική