ΕπωνυμίαΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
Τηλέφωνο/α 2541020805
Τοποθεσία Ξάνθης, Ξάνθης, Ξάνθη
ΔιεύθυνσηΟΜΗΡΟΥ 1
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΥδραυλικοί
Δημοσίευση04 Οκτωβρίου 2013
Προβολές1453
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. , Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ, ΜΕΛΕΤΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ,ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ,ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ,ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.