ΕπωνυμίαΚΟΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τηλέφωνο/α 2106046280
Κινητό/α 6980650000 6980649999
Τοποθεσία Αττικής, Παλλήνης, Γέρακας
ΔιεύθυνσηΓέρακα 23, Έναντι κοιμητηρίου, Γέρακας, 15344
Ιστοσελίδα www.teletaikoronis.gr
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαΓραφεία τελετών
Δημοσίευση13 Μαΐου 2013
Προβολές875
Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι η πιο οδυνηρή εμπειρία, όπου ο πόνος και η θλίψη πρέπει να συνδυαστεί με τη δύναμη και το κουράγιο για να μπορέσουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την οργάνωση της απαιτούμενης τελετής. Η τελετή στην οποία ουσιαστικά αποχαιρετούμε τον άνθρωπό μας αποτελεί ένα φόρο τιμής προς το πρόσωπό του και γι αυτό το λόγο απαιτεί κατάλληλη προετοιμασία, λεπτούς χειρισμούς και αφοσίωση.
Το γραφείο μας με επαγγελματισμό αλλά κυρίως με αμέριστο σεβασμό για τον συνάνθρωπό σας αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών καθώς και την ανάληψη όλων εκείνων των διαδικασιών που απαιτούνται, τη δύσκολη στιγμή του αποχαιρετισμού του αγαπημένου μας προσώπου.

Στοιχεία αναζήτησης: Γραφείο τελετών, γραφείο κηδειών, στολισμοί, στεφάνια, αποτεφρώσεις, καύσεις, επαναπατρισμοί σε όλο τον κόσμο, δικαιολογητικά κηδείας, έξοδα ταφής, έξοδα ταφής, έξοδα κηδείας, είσπραξη χρημάτων κηδείας, παραστατικά κηδείας, έξοδα τελετής.

Περιοχές που εξυπηρετεί:
Χολαργό, Αγ. Παρασκευή, Γέρακα, Πικέρμι, Παλλήνη, Χαλάνδρι, Παιανία, Γλυκά Νερά, Σπάτα, Παπάγου, Βριλήσσια, Μελίσσια, Μαρούσι, Ψυχικό, Κορωπί κλπ.