ΕπωνυμίαΕΛΙΣΑΒΕΤ ΗΛΙΑΔΟΥ
Τηλέφωνο/α 2109315648
Κινητό/α 6974345938
Τοποθεσία Αττικής, Νέας Σμύρνης, Νέα Σμύρνη
ΔιεύθυνσηΝικολάου Πλαστήρα 18, Νέα Σμύρνη, 17121
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΙατροί γενικοί
Δημοσίευση05 Ιανουαρίου 2013
Προβολές1585
Η Ηλιάδου Ελισάβετ απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Padova Ιταλίας το 1994 όπου παρακολούθησε στο τμήμα Μεταβολικών Νοσημάτων & Διαβήτη για 3 χρόνια, αποκτώντας κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση διαβητικών & παχύσαρκων ασθενών, καθώς διεξήγαγε & ερευνητικό έργο. Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Π.Ι. Λαύκας-Κ.Υ.Γκούρας Κορινθίας για 3 χρόνια. Έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας εργαζόμενη στα νοσ/μεία «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών» & ΓΝΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Κατόπιν, εξειδικεύθηκε για ένα χρόνο στη Διαβητολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική του νοσ/μείου «ΜΕΤΑΞΑ». Από το 2006 έως το 2010 εργάστηκε ως επιμελήτρια στη Παθολογική Κλινική του νοσ/μείου «METROPOLITAN». Από το 2010 μέχρι σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης των νοσ/μείων «METROPOLITAN» & «MEDITERRANEO». Συγχρόνως, από τον Ιανουάριο 2006 μέχρι σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ν. Σμύρνη. Το 2011 παρακολούθησε σεμινάρια στις Διατροφικές Διαταραχές που διεξήχθησαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών υπό την αιγίδα του National Centre For Eating Disordes της Αγγλίας για τη λήψη του διπλώματος Master Pactitioner in Eating Disorders and Obesity.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Παρακολούθηση και αντιμετώπιση χρονίων παθήσεων που αφορούν την ειδικότητα της Παθολογίας (υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, νοσήματα ήπατος κ.λπ.).
Παρακολούθηση και αντιμετώπιση διαβητικών ασθενών.
Πρόληψη του Διαβήτη και των επιπλοκών του.
Προδιαβήτης και Μεταβολικό Σύνδρομο.
Εκπαίδευση, ενημέρωση και πληροφόρηση διαβητικών ασθενών.
Πρόληψη και αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας .Πρόγραμμα απώλειας βάρους.
Μέτρηση βασικού μεταβολισμού.
Διατροφικές διαταραχές-Διατροφική αγωγή-Αλλαγή διατροφικής συμπεριφοράς.
Πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων, εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου.
Αντιμετώπιση οξέων περιστατικών με δυνατότητα νοσηλείας και παρακολούθησης του ασθενούς σε Ιδιωτικές Κλινικές-Θεραπευτήρια.
Συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων για την καλύτερη αντιμετώπιση πολύπλοκων περιστατικών, όπου εμπλέκονται και άλλες ειδικότητες.
Ιατρικές επισκέψεις κατ’ οίκον.
Η Ηλιάδου Ελισάβετ είναι μέλος των:
Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία.
Ελληνική, Ευρωπαική & Παγκόσμια Εταιρείας Παχυσαρκίας.
Ελληνική Εταιρεία Αθηρωσκλήρωσης.

Συμβεβλημένος ΕΟΠΥΥ

Στοιχεία Αναζήτησης: Παχυσαρκια, Διαβητης, Απώλεια βάρους, Δίαιτα
Φαξ: 2109315648