Τηλέφωνο/α 2121010241
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αμπελόκηποι
ΔιεύθυνσηΛ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 101
Τ.Κ.11475
Ιστοσελίδα www.printecon.gr
No Connection with this website
Email
Εμφάνιση Email
No Connection with this website
ΚατηγορίαΑναλώσιμα
Δημοσίευση04 Ιανουαρίου 2012
Προβολές1213
Η PRINTECON έχει ιδρυθεί από πρώην υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα και είναι αποκλειστικά εξειδικευμένη εταιρία στην ανακατασκευή και επαναγέμιση με την αντίστοιχη μελάνη, των άδειων μελανοδοχείων (cartridges) ή τόνερ που χρησιμοποιούν οι εκτυπωτές (Inkjet ή Laser), το φαξ ή και τα πολυμηχανήματα εκτύπωσης που έχετε στο γραφείο σας, ανεξαρτήτως τύπου ή μάρκας.
Η επαναγέμιση (Refilling) είναι μια οικολογική, διεθνώς καταξιωμένη τεχνική και πρακτική, που σας εξοικονομεί κάθε φορά μέχρι και το 80% από το κόστος αγοράς ενός νέου inkjet cartridge ή τόνερ. Αρκεί βέβαια η εργασία αυτή να γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς και υπεύθυνες εταιρίες. Έτσι, σε δύσκολους καιρούς, η PRINTECON σας εξασφαλίζει με υπευθυνότητα μια σημαντική μείωση των λειτουργικών σας δαπανών ειδικά σήμερα που το βασικό κόστος μιας εκτύπωσης είναι το αναλώσιμο (μελάνι) και όχι η αγορά ενός εκτυπωτή.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι το μέσο κόστος αγοράς ενός σετ μελανοδοχείων (ασπρόμαυρου και έγχρωμου), για inkjet εκτυπωτή, κυμαίνεται γύρω στα 40 Ευρώ. Η αντίστοιχη επαναγέμιση θα σας κοστίσει μόνον 15 Ευρώ!!! Αντίστοιχα το μέσο κόστος ενός καινούργιου τόνερ laser εκτυπωτή είναι 130 Ευρώ, ενώ η ανακατασκευή και επαναγέμισή του δεν ξεπερνά τα 60 Ευρώ!!! Επιπλέον εξοικονόμηση κόστους επιτυγχάνεται και από το γεγονός ότι η PRINTECON σας επαναγεμίζει τα inkjet μελανοδοχεία σας με πολύ περισσότερο μελάνι από ένα καινούργιο, επιτυγχάνοντας έτσι αντίστοιχη επιμήκυνση στο χρόνο ζωής τους.
Η PRINTECON, με μια επίσκεψη στο χώρο σας, μπορεί να σας κάνει εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωσή σας μια οικονομικοτεχνική μελέτη για τα κόστη που μπορείτε να εξοικονομείτε εσείς από τη χρήση των μηχανημάτων που λειτουργούν στο γραφείο σας
Τέλος, κάτι πολύ σημαντικό. Η διαδικασία της επαναγέμισης διαρκεί ελάχιστα λεπτά για τα μελανοδοχεία των inkjet εκτυπωτών και μπορεί να γίνει όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, ακόμη και τα Σάββατα. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνετε από μελάνι λόγω ωραρίου ή λόγω έλλειψης του συγκεκριμένου τύπου μελανιού, κάτι πολύ συνηθισμένο όταν αγοράζετε καινούργια cartridges.
Η αποκλειστική εξειδίκευση, ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα της PRINTECON σας εγγυάται την αποτελεσματική λειτουργία των επαναγεμιζόμενων inkjet cartridges και τόνερ. Επίσης τα εξαιρετικής ποιότητας μελάνια που χρησιμοποιούμε σας εξασφαλίζουν ένα πολύ καθαρό και λαμπερό αποτέλεσμα στις εκτυπώσεις σας.
Η PRINTECON διαθέτει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην ελληνική αγορά. Επιπλέον συνάπτει ιδιαίτερες συμφωνίες με επαγγελματίες και επιχειρήσεις που διαθέτουν πολλά εκτυπωτικά μηχανήματα, με μεγάλη και συχνή χρήση, ενώ ισχύουν ειδικές τιμές για σπουδαστές και φοιτητές.
Οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από ασφάλιση αστικής ευθύνης προϊόντος και επιπλέον η εταιρία έχει θεσπίσει πολιτική επιστροφής χρημάτων ή άμεσης αντικατάστασης τυχόν ελαττωματικού προϊόντος.
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.