Επωνυμία Ιωάννης Αργυρός
Τηλέφωνο/α 2107714800
Κινητό/α 6974441375
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αμπελόκηποι
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Μεσογείων 6, 11527
Ιστοσελίδα www.gynekologos.com
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΓυναικολόγοι
Δημοσίευση28 Ιουλίου 2013
Προβολές1385
ο Ιατρός κ. Ιωάννης Αργυρός
Μαιευτήρ - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Ο Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος Γιάννης Αργυρός γεννήθηκε στη Σαντορίνη, όπου τελείωσε και τις βάθμιες σπουδές του. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην Α΄ Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Σχολή του Μαιευτηρίου Αλεξάνδρα, στην οποία και εργάσθηκε ως επιμελητής για 5 χρόνια.

Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τομέα Μητέρα - Παιδί.

Συγκαταλέγεται στους ιδρυτές του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ και του Κέντρου Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος για αρκετά χρόνια.
Είναι μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική Γυναικολογία.

Σήμερα είναι ειδικός Μαιευτήρ - Χειρουργός - Γυναικολόγος, επιστημονικός συνεργάτης των Μαιευτηρίων ΙΑΣΩ και ΡΕΑ, καθώς και του Νοσοκομείου IASO GENERAL και της City Clinic.

Είναι εξειδικευμένος στην Εγκυμοσύνη Υψηλού Κινδύνου, στους Υπερήχους της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, στα θέματα Γυναικείας και Ανδρικής Στειρότητας - Γονιμότητας, στη χρήση των ακτίνων LASER, στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και στα νοσήματα του Μαστού

Test ΠΑΠ,Υπερηχογράφημα,Μαστογραφία,Γυναικολογική Εξέταση,Μέτρηση οστικής Πυκνότητος ,Κολποσκόπηση,Κλιμακτίριος,Εμμηνόπαυση,Γυναικολογική Ενδοκρινολογία,Ανώδυνος Τοκετός

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει η γυναίκα για την υγεία της

Δέχεται με ραντεβού: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 6-8 Μ.Μ