Τηλέφωνο/α 2108062071
Τοποθεσία Αττικής, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Πεύκη
ΔιεύθυνσηΗρώων Πολυτεχνείου
Τ.Κ.15121
Ιστοσελίδα logistis.info
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΛογιστικά γραφεία
Δημοσίευση09 Ιουνίου 2021
Προβολές743
Ένας κόμβος του ίντερνετ χρήσιμος για τον κάθε λογιστή ή λογίστρια καθώς παρουσιάζει το προφίλ του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Logistis Info είναι μία προσπάθεια Ελλήνων λογιστών να δημιουργήσουν έναν αξιόπιστο κατάλογο με λογιστικά γραφεία και λογιστές - φοροτεχνικούς σε όλη την Ελλάδα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουν οι αρθρογράφοι του το καθιστά έναν από τους πιο έγκυρους οδηγούς λογιστών - φοροτεχνικών. Η ιστοσελίδα αναφέρεται σε κάθε περιοχή ξεχωριστά (ανά περιφέρεια και νομό) που φιλοξενεί φοροτεχνικά - λογιστικά γραφεία με δυνατότητα παροχής φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Κάθε λογιστής στο Logistis Info διαθέτει τη δική του σελίδα με παρουσίαση τις ιδιαίτερες γνώσεις, ειδικεύσεις αλλά και την εμπειρία του σε θέματα λογιστικής. Επίσης παρέχονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με την ακριβή διεύθυνση του λογιστικού γραφείου που διαθέτει, καθώς μια πλήρη περιγραφή της επιχείρησης που συνοδεύεται με φωτογραφικό υλικό.

Εκτός από κατάλογος λογιστικών γραφείων ο Logistis Info λειτουργεί και ως κέντρο πληροφόρησης για τον Έλληνα φορολογούμενο. Υποθέσεις για ζητήματα εφορίας, ερωτήματα για απαλλαγές φόρων ή φοροτεχνικά προβλήματα που δημιουργούν εμπόδια στην κάθε επιχείρηση μπορούν πλέον να απαντηθούν με τον καλύτερο και πιο απλό τρόπο. Μέσα από τις διάφορες σελίδες γενικού ενδιαφέροντος λογιστικών άρθρων ξεχωρίζουν η φορολογική ενημερότητα, η φορολογική δήλωση Ε1, το e παράβολο TaxisNet και αρκετές πολλές σελίδες που βοηθάνε στην κατανόηση ακόμα και σε κάποιον που δεν είναι λογιστής.

Τα Λογιστικά Γραφεία Ελλάδας - Logistis Info είναι πλέον η καλύτερη λύση παρουσίασης μιας λογίστριας ή ενός λογιστή που σκοπό έχουν να διαφημιστούν οικονομικά σε έναν σύγχρονο δυναμικό κατάλογο με απεριόριστες προοπτικές στο διαδίκτυο.