ΕπωνυμίαΖΑΦΕΙΡΙΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ
Τηλέφωνο/α 2102405282
Κινητό/α 6934033692
Τοποθεσία Αττικής, Αχαρνών, Αχαρνές
ΔιεύθυνσηΠαναγιας Γρηγορουσης 194
Τ.Κ.13675
Ιστοσελίδα screenprint.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΔιαφημιστικές εταιρίες
Δημοσίευση05 Δεκεμβρίου 2022
Προβολές214
H εταιρεία Screenprint.gr είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δεύτερης γενιάς που δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων σε διαφημιστικό ρούχο.
To 1998 ξεκίνησε από ένα μικρό κατάστημα στη Αθήνα από τον Βασίλη Κολιό με αντικείμενο τη εκτύπωση Διαφημιστικού δώρου και σήμερα διανύει μία ανοδική πορεία στο χώρο της εκτύπωσης ρούχων με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Διαθέτει εργατικό δυναμικό με τεχνογνωσία στη μεταξοτυπία, ψηφιακή εκτύπωση, sublimation και κέντημα σε ποικιλία ειδών.
Οι συλλογές της προορίζονται για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε εταιρίας ή ιδιώτη με μια τελείως διαφορετική προσέγγιση. Συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του ενδύματος και αξεσουάρ ώστε να είναι ανθεκτικά σε κάθε περίσταση. Παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη χωρίς μεγάλο κόστος. Συνδυάστε την ποιότητα, την τιμή και τα είδη που πραγματικά θέλετε για να ολοκληρώσετε την παρουσία σας στην αγορά! Διαθέτουμε σχέδια για τη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί για κάθε εποχή του χρόνου.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για κάθε υπηρεσία μας!