ΕπωνυμίαLalista
Τηλέφωνο/α 2112120840
Κινητό/α 6942201313
Τοποθεσία Αττικής, Γλυφάδας, Άνω Γλυφάδα
ΔιεύθυνσηΔημητρίου Γούναρη 78
Τ.Κ.16561
Ιστοσελίδα lalista.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΔιαφημιστικά γραφεία
Δημοσίευση05 Απριλίου 2018
Προβολές1727
Έχεις επιχείρηση ή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θες να είσαι η πρώτη επιλογή των δυνητικών πελατών σου; Λύσεις υπάρχουν πολλές, αποτελεσματικές όμως, λίγες! Και αποτέλεσμα ίσων Lalista.

H lalista είναι ο πιο μοντέρνος και εναλλακτικός κατάλογος επιχειρήσεων και επαγγελματιών στην Ελλάδα. Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας αυτής και επωφελήσου από τις προσφορές και τα πακέτα που σου προσφέρει. Και όταν λέμε πακέτα εννοούμε πως η προβολή στη Lalista γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική καθώς έχουμε συγκεντρώσει ευκαιρίες διαφήμισης για σένα και την επιχείρηση σου σε 3 μοναδικά πακέτα για διαφήμιση στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στη Google.

Με τα πακέτα μας θα προωθήσεις την επιχείρηση σου στο διαδίκτυο και θα γίνεις η πρώτη επιλογή των χρηστών της Google που αναζητούν υπηρεσίες/προϊόντα σαν τα δικά σου με στοχευμένες λέξεις – κλειδιά που σε χαρακτηρίζουν. Και όπως ίσως γνωρίζεις οι χρήστες της Google καταλαμβάνουν το σχεδόν 80% του παγκόσμιου πληθυσμού. Φαντάσου λοιπόν να μην έχεις «πρόσωπο» στο internet. Στις μέρες μας είναι απολύτως αναγκαίο. Για αυτό εκμεταλλεύσου τη διαφήμιση στη Lalista και βγες κερδισμένος.
Συγκεκριμένα κερδίζεις:

1. Μια όμορφη μοντέρνα καταχώρηση με φωτογραφικό υλικό, πλήρης περιγραφή της επιχείρησης σου, πλήρη εταιρικά στοιχεία, google maps, social media (αν έχεις), φόρμα επικοινωνίας. Με λίγα λόγια ένα mini site ολοκληρωτικά δικό σου.
2. Διαφήμιση στη Google μέσω AdWords. Μια διαφημιστική καμπάνια την οποία θα φτιάξουμε εμείς για σένα με στοχευμένες λέξεις – κλειδιά που χαρακτηρίζουν την δραστηριότητα της επιχείρησης σου, στοχευμένη τοποθεσία και κοινό και πολλές θέσεις ψηλά στην αναζήτηση στη Google από άτομα που αναζητούν υπηρεσίες σαν τις δικές σου.
3. Google My Business. Δώσε κύρος στην επιχείρηση σου, με το «παραθυράκι» της Google που εμφανίζει τα εταιρικά σου στοιχεία και την τοποθεσία σου.
4. Δημιουργία βίντεο και διαφήμιση στο Youtube. Η εικόνα με κίνηση, κοινώς το βίντεο, τραβούν πλέον το ενδιαφέρον των χρηστών περισσότερο απ’ ότι η εικόνα. Σκεφτήκαμε και αυτό λοιπόν και φτιάχνουμε για σένα ένα βίντεο για την επιχείρηση σου και το διαφημίζουμε.
5. Νέες επαφές, νέοι πελάτες!

Δε τελειώνουμε όμως εδώ, καθώς μια διαφημιστική εταιρία με υπηρεσίες στο ίντερνετ, δε μπορεί να μην αναλαμβάνει ΟΛΟ το διαφημιστικό κομμάτι κάθε επιχείρησης. Η ομάδα μας είναι σε θέση να αναλάβει την προβολή και διαφήμιση στα social media (Facebook, Instagram, Google Plus, Twitter), κατασκευή ιστοσελίδας (website) και e-shop, hosting, δημιουργία SEO με μεγάλη εμπειρία. Κάτι τέτοιο δε το λέμε μόνο εμείς αλλά και η Google καθώς είμαστε πλέον διαπιστευμένοι συνεργάτες της, Google Partners.
Με όλα αυτά είμαστε στην ευχάριστη και σίγουρη θέση να σου εγγυηθούμε επαφές με νέους πελάτες.
Ιστοχώρος Διαφήμισης Lalista.gr . Εδώ είναι και φαίνεται!