ΕπωνυμίαΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΜΙΩΝΗΣ
Τηλέφωνο/α 6981808072
Τοποθεσία Αττικής, Χαλανδρίου, Χαλάνδρι
ΔιεύθυνσηΘΟΥΚΙΔΙΔΟΥ 10
Τ.Κ.15343
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΕλαιοχρωματισμοί
Δημοσίευση28 Οκτωβρίου 2020
Προβολές720
Η Πολύχρονη Εμπειρία Μας Στο Χώρο Των Ελαιοχρωματισμών, Μας Παρέχει Τη Δυνατότητα Να Ολοκληρώνουμε Την Οποιαδήποτε Εργασία Ελαιοχρωματισμού, Με Άριστα Αποτελέσματα Και Σε Ανταγωνιστικές Τιμές.

Αναλαμβάνουμε Για Εσάς: Ελαιοχρωματισμούς –Βαψίματα Σε Προσόψεις Κτιρίων, Διαμερίσματα, Δωμάτια, Ξενοδοχεία, Μεζονέτες, Καταστήματα, Δημόσιους Χώρους, Εξοχικές Κατοικίες, Εσωτερικούς Και Εξωτερικούς Χώρους, Πολυκατοικίες, Βίλες, Οικοδομές, Εργοστάσια, Γραφεία, Κάγκελα, Κουφώματα Κ.α.

Οι Εργασίες Που Αναλαμβάνουμε Είναι: Ελαιοχρωματισμοί-Βαψίματα Εσωτερικών Και Εξωτερικών Χώρων, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων, Βαψίματα Πολυκατοικιών Και Μονοκατοικιών, Φρεσκαρίσματα Διαμερισμάτων, Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων. Όλες Μας Οι Εργασίες Εκτελούνται Με Συνέπεια Και Ταχύτητα, Ώστε Να Σας Παραδώσουμε Έναν Χώρο Που Να Ταιριάζει Απόλυτα Στην Αισθητική Σας.

Παρέχουμε Τις Υπηρεσίες Μας, Από Ελαιοχρωματισμούς Μέχρι Πλήρης Ανακαινίσεις Κατοικιών, (Βαψίματα, Είδη Υγιεινής, Πλακάκια, Κουζίνες, Πόρτες, Ντουλάπες, Ηλιακούς Θερμοσίφωνες, Κτισίματα, Σοβαντίσματα, Κεραμοσκεπές), Σε Όλες Τις Περιοχές Τις Αττικής Και Της Ελλάδος.

Το Συνεργείο Μας Αποτελείται Από Έμπειρο Προσωπικό Που Δίνει Μεγάλη Έμφαση Στην Καθαριότητα Και Στην Ποιότητα Της Βαφής, Γνώμονας Μας Το Καλύτερα Δυνατό Αποτέλεσμα.

Οι Τιμές Μας Πάντα Ήταν Και Θα Είναι Πολύ Λογικές Λαμβάνοντας Υπόψιν Και Την Δύσκολη Εποχή Που Διανύουμε Όλοι Οι Έλληνες, Πάντα Προσαρμόζουμε Την Ποιότητά Μας Με Τιμές Χαμηλές.

Τα Χρώματά Μας Ποικίλουν Και Αποτελούν Εγγύση Για Μια Σωστή Εργασία,(Kraft, Vivexrom, Vechro, Vitex, Er-Lac, Bemjamin Moore, Berling, Dulux)., Η Επιλογή Των Χρωμάτων Είναι Αποκλειστικά Της Αρεσκείας Σας. Το Κάθε Χρώμα Επιδρά Καθοριστικά Καθώς Έχει Την Ιδιότητα Να Αλλάζει Άμεσα Την Οπτική Ατμόσφαιρα Του Σπιτιού Μας.