ΕπωνυμίαΚυριακή Κωνσταντοπούλου
Τηλέφωνο/α 2109019957
Τοποθεσία Αττικής, Δάφνης-Υμηττού, Δάφνη
ΔιεύθυνσηΕθνάρχου Μακαρίου 92, 17234
Ιστοσελίδα www.stager.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΑνελκυστήρες
Δημοσίευση24 Απριλίου 2013
Προβολές2074
Εγκατάσταση ανελκυστήρες από την Stager με πολυετή εγγύηση. Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας και αναλαμβάνουμε συντήρηση ανελκυστήρων με πιστοποίηση ποιότητας. Άμεση εξυπηρέτηση με συνέπεια και τιμές ασυναγώνιστες.

Η εταιρεία STAGER από το 1976 με συνεχή και δυναμική παρουσία στον ελλαδικό χώρο, δραστηριοποιείται στον τομέα εγκατάστασης, επισκευής, ανακαίνισης και συντήρησης ανελκυστήρων και παντός τύπου ανυψωτικών μηχανημάτων.
Η υψηλή τεχνολογική εξειδίκευση που διαθέτει, η άρτια υποδομή της και η αποδεδειγμένη ικανότητά της στην επιτυχή υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων συνιστούν σημαντικά και μοναδικά πλεονεκτήματα στο χώρο που δραστηριοποιείται. Η επιτυχημένη πορεία της και η υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, κερδίζει την αξιοπιστία των συνεργατών της και την καθιστά επί σειρά ετών σε μια εκ των κορυφαίων θέσεων στον ελλαδικό χώρο. οργάνωση και η λειτουργία της εταιρείας ελέγχεται και πιστοποιείται περιοδικά από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης TUV CERT.Σημαντική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η εκπαίδευση και η συνεχής εξέλιξη του προσωπικού της, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άριστη τεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες της.

Υπηρεσίες
Η STAGER σας παρέχει μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για κάθε είδους ανελκυστήρα, με γνώμονα την επαγγελματική συνέπεια και τις νομοθετικές διατάξεις.Εγκαταστάσεις,Συντήρηση ασανσέρ / Επισκευές,Μελέτες / Πιστοποίηση,Ανακαίνιση.Λύσεις και προτάσεις για κάθε είδος κτιρίου(Κτίρια Κατοικιών,
Επαγγελματικά Κτίρια,Νοσοκομεία ,Πάρκιν,Βιομηχανικά Κτίρια Ανελκυστήρες φορτίων).

ΑΛΛΑ ΤΗΛ:21090213,2109022056.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ.