ΕπωνυμίαΜάριο Χατζησάββας
Τηλέφωνο/α 2152159586
Κινητό/α 6938430339
Τοποθεσία Αττικής, Πειραιώς, Πειραιάς
ΔιεύθυνσηΑκτή Κονδύλη Γεώργιου 12
Τ.Κ.18545
Ιστοσελίδα artifexnet.com
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΚατασκευή site
Δημοσίευση28 Σεπτεμβρίου 2019
Προβολές964
Όπλο μας, η δημιουργικότητα μας!
Η Artifex Net ιδρύθηκε από μια ομάδα δημιουργικών ατόμων που σκοπό έχουν να δώσουν στην επιχείρησή σας έναν «αέρα» ανανέωσης και πρωτοπορίας. Το όραμά μας είναι να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε όλες αυτές τις ξεχωριστές ιδέες στο εκάστοτε κομμάτι που αναλαμβάνουμε πάνω στη δουλειά σας και στις υπηρεσίες που παρέχετε, βοηθώντας να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά!

Η επιχειρηματική σας δραστηριότητα είναι ο τομέας πάνω στον οποίο επιθυμούμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσάς. Η μεγαλύτερη μας, δε, ικανοποίηση φτάνει όταν η ιστοσελίδα σας και η εφαρμογή που έχουμε προσαρμόσει ειδικά στα δικά σας δεδομένα κάνει πιο εύκολη την επιχειρηματική σας δράση.

Έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πολλαπλά επίπεδα αφού μπορούμε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας να αναλάβουμε είτε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, είτε την κατασκευή eshop, την δυνατότητα μετατροπής αυτών έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα από ΑΜΕΑ με το σύστημα WCAG 2.0, την δυνατότητα κρυπτογράφησης της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης με SSL και την προώθηση της ιστοσελίδας / eshop σας (SEO).

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την δημιουργία λογότυπων, την online διαφήμισή σας σε περίπτωση που το επιθυμείτε μέσω των προγραμμάτων της Google (AdSense, Google Ads) αλλά και Microsoft (Bing Ads) αλλά και δικών μας συνεργατών (e-ΜΜΕ, eshops, websites), το email marketing (newsletter) σε δικές σας ή δικές μας λίστες -υποψήφιων- πελατών, την κατασκευή και την ενημέρωση των προφίλ σας στα social mediaκαι τέλος αν η ιστοσελίδα σας ή το eshop σας είναι στημένο πάνω στην πλατφόρμα WordPress τότε μπορούμε να «φρεσκάρουμε» το design της.

Ένας άλλος τομέας στον οποίο απασχολούμαστε είναι η κατασκευή βάσεων δεδομένων παντός τύπου. Κάθε βάση δεδομένων προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε monitoring, optimization, back-up & remote-backup σε συστήματα που ήδη λειτουργούν. Επιπλέον, παρέχουμε λύσεις remote support και έχουμε τη δυνατότητα να διασυνδέσουμε και να αναβαθμίσουμε ακόμα και το πιο πολύπλοκο σύστημα. Οχυρώνουμε κάθε εφαρμογή μας με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας δεδομένων.

Το μόνο που μένει είναι η εμπιστοσύνη σας και η προτίμησή σας προς το πρόσωπό μας ώστε να αφήσουμε την δημιουργικότητά μας να σας εντυπωσιάσει!