ΕπωνυμίαMAKE A T-SHIRT
Τηλέφωνο/α 2103241742
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΗφαίστου 38 Μοναστηράκι, 10555
Τ.Κ.10555
Ιστοσελίδα www.makeatshirt.gr
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαΕνδύματα
Δημοσίευση29 Δεκεμβρίου 2013
Προβολές1027
Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1967 και το 2007 έκανε τα πρώτα βήματα στον τομέα του Custom T-shirt Printing στο κατάστημα της με διακριτικό τίτλο \"All about Sports\" στην Ηφαίστου 38 Μοναστηράκι. Τα επόμενα χρόνια εξελιχτήκαμε εντυπωσιακά σε αυτόν τον τομέα για να φτάσουμε σήμερα να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία δικών μας σχεδίων καθώς και να έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε και δημιουργήσουμε custom t-shirts έτσι όπως το επιθυμεί ο πελάτης με εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα τόσο όσον αφορά την αισθητική όσο και την ποιότητα και αντοχή των υλικών.Το make a t shirt εξειδικεύεται στην εκτύπωση (στάμπες) σε υφάσματα και κυρίως σε είδη ρουχισμού. Έτσι και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικεντρώνεται πάνω σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, τα ρούχα, όχι μόνο τα t-shirts αλλά και φούτερ. Στο μέλλον είναι πιθανό να προστεθούν και νέα ήδη για εκτύπωση όπως καπέλα, κούπες, τσάντες κτλ.

Έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει από τον μεγάλο κατάλογο των δικών μας σχεδίων, ή να δημιουργήσουμε μαζί το δικό του ξεχωριστό σχέδιο.

Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τις γνώσεις, τις δυνατότητες και το μεράκι μας για να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο ακόμα και για ένα μόνο t-shirt.

Παράλληλα αναλαμβάνουμε τη δημιουργία διαφημιστικών ρούχων και άλλων ειδών, για επιχειρήσεις καθώς και για αθλητικά σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, clubs, σχολεία και άλλες ομαδικές δραστηριότητες και σε οποιαδήποτε \"πολύ μικρή\" έως \"πολύ μεγάλη\" ποσότητα.

Ποιότητα

Πολιτική μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, τόσο στα ρούχα όσο και στις στάμπες. Στόχος μας είναι το όνομα make a t shirt στην συνείδηση των πελατών μας να είναι πάντα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα και τις καλές τιμές που είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία κάθε επιχείρησης.

Στάμπες, Πλύσιμο / Σιδέρωμα ,Αλλαγή χρώματος στάμπας ή t–shirt

Υπάρχει η δυνατότητα χονδρικής πώλησης και μαζικών παραγγελιών.


Οι τιμές αλλάζουν αναλόγως την ποσότητα των προϊοντων.