ΕπωνυμίαΧαράλαμπος Χάρης
Τηλέφωνο/α 2103226818
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΚαραϊσκάκη 2, Αθήνα, 10554, ΑΤΤΙΚΗΣ,
Ιστοσελίδα www.abaermis.gr
ΚατηγορίαΜεταφράσεις
Δημοσίευση13 Δεκεμβρίου 2012
Προβολές1458
Οι υπηρεσίες μετάφρασης και διερμηνείας είναι επαγγελματική υπόθεση, η οποία απαιτεί εμπειρία, ταχύτητα, αντίληψη, εξειδίκευση, υπευθυνότητα, ποιότητα εργασίας, οξυδέρκεια, γνωριμίες, τους καλύτερους δυνατούς συνεργάτες και επαφή με την πραγματικότητα, όπως αυτή διαρκώς εξελίσσεται.
Στην ABA ΕΡΜΗΣ, οι υπηρεσίες τόσο της μετάφρασης όσο και της διερμηνείας είναι απόλυτα ολοκληρωμένες, άρτιες και επαγγελματικές και το εύρος των απαιτήσεων που καλύπτουν είναι, επίσης, τεράστιο. Από το απαιτητικό κομμάτι των επίσημων μεταφράσεων μέχρι την ολική διεκπεραίωση για λογαριασμό πελατών που χρειάζονται θεωρημένα έγγραφα για το εσωτερικό ή το εξωτερικό, από μεταφράσεις νομικές, ιατρικές, τεχνικές, επιστημονικές ή άλλης φύσεως μέχρι διερμηνεία ακόμη και σε δύσκολα projects, σε εμάς θα βρείτε τον άνθρωπο που θα αναλάβει για εσάς τις υποθέσεις σας.
Άμεσα, σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τα υπόλοιπα γραφεία, με εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα και σεβασμό, η ΑΒΑ ΕΡΜΗΣ θα κάνει για εσάς, εγγυημένα, την καλύτερη δουλειά σε θέματα διερμηνείας και μετάφρασης, όσο μεγάλες κι αν είναι οι απαιτήσεις ή οι ανάγκες σας, ιδιωτικές ή εταιρικές.
Στην ABA ΕΡΜΗΣ, οι σωστές βάσεις έχουνε μπει ήδη από το 1997. Η πολυμελής ομάδα που βρίσκεται πίσω από την επωνυμία κατέχει το αντικείμενο, με διαπιστευτήρια, εντυπωσιακές πρωτιές και επιτυχίες και μόνος αντίπαλός της, είναι η ακόμα τελειότερη ποιότητα και οι ακόμα πιο γρήγοροι χρόνοι παράδοσης, όπου αυτό είναι εφικτό. Γιατί συνήθως… ξεπερνάμε τους εαυτούς μας!