ΕπωνυμίαΜπώκος Κώστας
Τηλέφωνο/α 2103390625
Κινητό/α 6977010267
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΙπποκράτους 68Α, Αθήνα, 10680
Ιστοσελίδα www.bokos.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΞένες γλώσσες
Δημοσίευση24 Ιουνίου 2013
Προβολές1257
Το Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας Μπώκος ιδρύθηκε ως μια σχολή αριστείας στη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Ο ιδρυτής της, Κώστας Μπώκος, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία, σπούδασε και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, είχε το όραμα να φέρει τις υψηλότερες προδιαγραφές και ένα νέο ήθος στη διδασκαλία των Αγγλικών στην Ελλάδα.

Το Ινστιτούτο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και είναι προσβάσιμο είτε με το μετρό είτε με το λεωφορείο.

Σπουδές:
Ο μέγιστος αριθμός μαθητών στις τάξεις μας είναι 9. Τα τμήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις συναντώνται δύο φορές την εβδομάδα. Εναλλακτικά προσφέρουμε και μια διαφορετική, καινοτόμο επιλογή εντατικών τμημάτων που συναντώνται μια φορά την εβδομάδα. Η επιλογή ένταξης σε κανονικά ή εντατικά τμήματα γίνεται κατόπιν συζητήσης κατά την εγγραφή σας. Η μέθοδος μας βασίζεται σε δραστηριότητες. Συζητήσεις στην τάξη, εφημερίδες, μυθιστορήματα και υλικό από το ΒΒC βρίσκονται στην καρδιά των μαθημάτων μας.

Οι καθηγητές μας:
Προτεραιότητα των καθηγητών μας είναι να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα Αγγλικά σας. Είναι εδώ για να σας δώσουν πρακτικές συμβουλές και ενθάρρυνση ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Στο Ινστιτούτο Αγγλικής Γλώσσας Μπώκος οι καθηγητές μας θεωρούνται το σημαντικότερο κεφάλαιο μας. Διαθέτουν τεράστια εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για εξετάσεις και είναι οι ίδιοι εξεταστές. Ακόμη σημαντικότερο είναι ότι οι καθηγητές μας κατέχουν τα πτυχία CELTA ή DELTA του Πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, τα οποία αποτελούν τους πιο ευρέως αποδεκτούς τίτλους σπουδών εκπαίδευσης καθηγητών διεθνώς. Τέλος οι καθηγητές μας είναι διατεθειμένοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν οποτεδήποτε χρειαστείτε τη βοήθειά τους.

Οι εγκαταστάσεις μας:
Το Ινστιτούτο παρέχει στους μαθητές του:
-ένα όμορφα σχεδιασμένο και καλαίσθητο περιβάλλον
-ηλεκτρονικούς διαδραστικούς πίνακες
-υπολογιστές σε κάθε τάξη
-ασύρματο δίκτυο, και
-κλιματισμό

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το μαθησιακό περιβάλλον παίζει καίριο ρόλο στην ενεργοποίηση των μαθητών να φτάσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.