ΕπωνυμίαΣπυρίδων Γκότσης
Τηλέφωνο/α 2103253390
Κινητό/α 6972008888
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΔελφών 15, Καλλιθέα, 17676
Ιστοσελίδα www.minispeed.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΑνταλλακτικά
Δημοσίευση01 Ιανουαρίου 2013
Προβολές1460
Η MΙΝΙSpeed GR (www.minispeed.gr) εξειδικεύεται στη βελτίωση του νέου MINI (παραγωγής από 2001 έως σήμερα) R50/R52/R53 και R55/R56/R57.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στη σελίδες μας αποτελούν κορυφαίες λύσεις απόδοσης, αξιοπιστίας και λειτουργικότητας, ενώ έχουν επιλεγεί μετά από εξαντλητικές έρευνες και διαδικασίες ελέγχου ποιότητας. Οι μεγαλύτεροι βελτιωτικοί οίκοι ανά τον κόσμο μας έχουν τιμήσει δίνοντας μας τη δυνατότητα πρώτιστα να εγκαθιστούμε και μετά να διανέμουμε τα προϊόντα τους. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν η ACT, η ALTA Performance, η Helix Minisports, η OKADA Projects, η M7 Tuning, η RR Performance και αρκετές άλλες. Παρέχουμε μόνιμα υψηλή διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα των πιο πάνω οίκων και αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στο χρόνο που θα ζητήσετε και όχι όταν «παραλάβουμε»!
Καλύπτουμε όλο το φάσμα των αναγκών του Νέου MINI, όπως συντήρηση, επισκευή, φανοποιεία, μηχανική ή αισθητική βελτίωση, ενώ σε μας θα βρείτε όλα τα επίσημα αναλώσιμα, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
Αν δε βρείτε στις σελίδες μας ότι αναζητάτε απλά .. καλέστε μας.

Τα στάδια μηχανικής βελτίωσης για το R53 MINI Cooper S είναι επτά (7), για το R50 MINI ONE / Cooper είναι πέντε (5) ενώ για το R55/R56/R57 είναι τέσσερα (4).

Ανάμεσα στα δημοφιλέστερα προϊόντα της MINISpeed GR συγκαταλέγονται τα:

• Πρώτο (1ο) και δεύτερο (2ο) στάδιο βελτίωσης για το MINI Cooper S
• Σύστημα εισαγωγής αέρα ALTA Intake System
• Τροχαλίες στροφάλου και κομπρέσορα της ALTA Performance
• Μεγάλο Intercooler της Helix Minisports
• Πίσω μπάρα θόλων της RR Performance
• Εμπρός μπάρα θόλων της M7 Tuning
• Θερμοστάτης και Δοχείο αναθυμιάσεων της M7 Tuning


Η τεχνική κατάρτιση των στελεχών της MINISpeed GR, η ολοκληρωμένη πελατό-κεντρική αντίληψή μας αλλά και το μοναδικό μας πάθος για το πιο αναγνωρίσιμο σημερινό όχημα, αποτελούν στοιχεία ικανά ν απογειώσουν και να κάνουν μοναδικό το κάθε ΜΙΝΙ.
Είμαστε μια Ελληνική εταιρεία, δεν έχουμε καμιά σχέση ή στήριξη από τη BMW ή τη MINI και στηρίζουμε την Ελληνική οικονομία αγοράζοντας όλα μας τα αυθεντικά ανταλλακτικά από την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωσή σας κι ελπίζουμε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των παρεχομένων από εμάς υπηρεσιών.

Η ομάδα της MINISpeed GR