ΕπωνυμίαΣ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΔΑΝΙΗΛ ΟΕ
Τηλέφωνο/α 2103848384
Κινητό/α 6937332226
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΠανεπιστημίου 56, 106 78 - Αθήνα
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΣυστήματα ασφαλείας (Υπηρεσίες)
Δημοσίευση08 Φεβρουαρίου 2013
Προβολές1514
Ο τομέας της ιδιωτικής ασφάλειας διείσδυσε σιγά-σιγά σε όλες τις πτυχές της σύγχρονης κοινωνίας.
Η μετάλλαξη αυτή ευνοήθηκε από τις προόδους που έγιναν σε όλους τους κλάδους του τομέα.
Η σύγχρονη κοινωνία απαιτεί ασφαλές περιβάλλον. Ο τομέας της ιδιωτικής ασφάλειας συμβάλλει και θα συνεχίσει να συμβάλει μέγιστα σ αυτό.

Η γκάμα παρεχόμενων υπηρεσιών είναι οι εξής:
-Φύλαξη και επίβλεψη
-Τεχνολογία
-Διαχείριση των γεγονότων
-Εξοπλισμός
-Ειδικότητα τομέα
Οι υπηρεσίες αυτές αναβαθμίζονται διαρκώς προκειμένου να λαμβάνουν υπόψη τις εξελικτικές ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Στον τομέα της "πρόληψης των ζημιών", η πρόοδος και ο επαγγελματισμός της εταιρείας μας επιτρέπουν την αδιάκοπη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη σύγχρονη κοινωνία.

Στις υπηρεσίες ιδιωτικής ασφάλειας έχουν επίπτωση και θα συνεχίζουν να έχουν μείζονα επίπτωση στην κοινωνία. Τα μέλη της κοινωνίας δεν φαντάζονται πόσο εξαρτώνται από τους διάφορους κλάδους του τομέα, αν δεν έχουν αποτρέψει, μέσω συστήματος ή φύλακα, επίθεση ή κλοπή. Στην πράξη διάρρηξης ή σύλληψης πορτοφολά ή κλέφτη καταστήματος, μπορεί να γίνει ενεργοποίηση συναγερμού από φύλακα, μέσω συστήματος τηλεόρασης ή κλειστού κυκλώματος.

Στην πράξη, είναι αδύνατο να εκτιμηθεί η βαρύτητα της αληθινής περίπτωσης που μπορεί να έχουν οι υπηρεσίες ιδιωτικής ασφάλειας από οικονομική άποψη, συγκινησιακή άποψη ή άποψη ασφάλειας. Όμως, μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα ρωτώντας τους ανθρώπους τι πιστεύουν για αυτό το θέμα, τι αισθάνονται μέσα τους ή τους κοστίζει οικονομικά όταν γίνονται θύματα επεισοδίου, το οποίο θα μπορούσε να έχει αποτραπεί αν υπήρχε υπηρεσία φύλακα.

Η ARGOS SECURITY είναι μια σύγχρονη, δυναμική, αποτελεσματική και ευέλικτη επιχείρηση στο χώρο των υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας.

Ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών και οργανώθηκε από πρώην ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Η εταιρεία μας είναι στελεχωμένη με άριστους επιτελείς, με εξειδικευμένες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία σε θέματα φύλαξης και ασφάλειας, κατά τα διεθνή πρότυπα.
Βασικοί άξονες της λειτουργίας της εταιρείας είναι: η ακρίβεια, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια.
Οι παραπάνω άξονες και το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης, την καθιστούν συνώνυμο με την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας.

FAX: 2103848306
Κιν.: 6937332225