Τηλέφωνο/α 2108064865
Τοποθεσία Αττικής, Αμαρουσίου, Μαρούσι
ΔιεύθυνσηΚανάρη 24, Μαρούσι
Τ.Κ.15126
Ιστοσελίδα www.kipodiathesi.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΚηπουροί
Δημοσίευση05 Μαρτίου 2014
Προβολές1952

Μοναδικές εργασίες αναλαμβάνει η εταιρεία Κηποδιάθεση που απαρτίζεται από έμπειρους γεωπόνους (με ειδίκευση στην ορθή καλλιέργεια και αρχιτεκτονική κήπων) αλλά και από κηπουρούς που ασκούν το επάγγελμά τους για πάνω από 20 χρόνια. Το αποτέλεσμα που προσφέρουμε είναι η δημιουργία ενός ανθεκτικού κήπου και ταυτόχρονα καλαίσθητου στις πλέον χαμηλές τιμές της αγοράς σε σχέση με την ποιότητα που συνοδεύει τον κήπο σας.

Μέσα από τις σελίδες του ιστοχώρου Κηποδιάθεση - Kipodiathesi.Gr θα μάθετε ότι χρειάζεται για τη δημιουργία ενός κήπου αλλά και για τη συντήρηση του υπάρχοντα κήπου σας.

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε στην κηπουρική του χώρου σας καλύπτουν όλα τα βόρεια προάστεια της Αθήνας. Συγκεκριμένα συντηρούμε κήπους σε πολυκατοικίες - βίλλες και καλύπτονται οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργός, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Γέρακας, Πεντέλη, Μελίσσια, Κηφισιά, Δροσιά, Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Νέα Ερυθραία, Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία.

Μελέτες κηπευτικών καλλιεργειών από ομάδα γεωπόνων και υποστήριξη κηπουρικών εργασιών από την εταιρεία ΚΗΠΟΔΙΑΘΕΣΗ - Συντήρηση κήπων που παρουσιάζει μοναδικές δημιουργίες σε κήπους των Βορείων προαστείων Αθηνών - Αττικής.