Τηλέφωνο/α 2109801980
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΓ' Σεπτεμβρίου 19
Τ.Κ.10432
Ιστοσελίδα www.diakomonoia.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΔιαχείριση κτιρίων
Δημοσίευση27 Ιανουαρίου 2015
Προβολές1430
Η ΔΙΑΚ ιδρύθηκε πριν από δυο περίπου δεκαετίες στο Λουτράκι, από τον - μέχρι και σήμερα - Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνο Μουρατίδη.

Έκτοτε η ΔΙΑΚ ασχολείται επαγγελματικά με τη Διαχείριση Κτιρίων αποτελώντας σήμερα, μετά από χρόνια εντατικής προσπάθειας και οργανωμένης δουλειάς, μια από τις πλέον καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου.

Εισάγοντας συνεχώς νέα δεδομένα στην αγορά και προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους συνεργάτες της, έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της με την Επαγγελματική Διαχείριση χώρων όπως:


· Πολυκατοικίες

· Εξοχικές Κατοικίες

· Κτιριακές Εγκαταστάσεις παντός τύπου


Οι υπηρεσίες της ΔΙΑΚ - όλες πιστοποιημένες κατά EN-ISO 9001:2008 από την TUV AUSTRIA HELLAS - είναι σε θέση να αντικαταστήσουν πλήρως τον εκάστοτε διαχειριστή, νομιμοποιώντας όλες τις διαδικασίες και τηρώντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την Νομοθεσία.

Πρόσφατα η εταιρία έκανε την είσοδό της στο Franchising, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise, New Business, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη Επιχειρηματική Πρόταση στον κλάδο της Διαχείρισης Κτιρίων, αξιοποιώντας την δεδομένη Εμπειρία και Τεχνογνωσία της.Υπηρεσίες

Έκδοση και συλλογή κοινοχρήστων

Καθαρισμοί κτιρίων

Απολυμάνσεις

Αποχέτευση

Φυλάξεις χώρων

Αγοραπωλησίες & εκμισθώσεις ακινήτων

Συντήρηση και επισκευές κτιρίων

Διαμόρφωση και συντήρηση κήπων

Νομική υποστήριξη

Θέρμανση

Συντήρηση ανελκυστήρα

Πυρόσβεση