ΕπωνυμίαΕύα Θεοδοσιάδου
Τηλέφωνο/α 2310245524
Κινητό/α 6947040929
Τοποθεσία Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
ΔιεύθυνσηΤσιμισκή 128
Τ.Κ.54621
Ιστοσελίδα www.nisida.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΨυχολόγοι
Δημοσίευση03 Οκτωβρίου 2014
Προβολές1454
Το κέντρο στήριξης οικογένειας και παιδιού ‘’Νησίδα’’ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και απαρτίζεται από εξειδικευμένους παιδοψυχολόγους και ψυχολόγους που πιστεύουν στις ανθρώπινες σχέσεις και στην καθοριστική επιρροή που ασκούν στην πορεία του ατόμου.

Η ομάδα ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων του κέντρου ‘’Νησίδα’’ στην Θεσσαλονίκη έρχεται σε επαφή με το παιδί, τον γονέα ή και την οικογένεια σαν σύνολο, σκοπεύοντας να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ψυχολογική ή συναισθηματική δυσκολία και εμπλοκή. Οι καταρτισμένοι παιδοψυχολόγοι του κέντρου αναπτύσσουν διάλογο με το παιδί ή τον έφηβο τόσο στα πλαίσια ατομικών συνεδρίων όσο και ομαδικών.

Παράλληλα, στο κέντρο στήριξης ‘’Νησίδα’’ στην Θεσσαλονίκη οργανώνονται και συζητήσεις γονέων υπό την κατεύθυνση παιδοψυχολόγων, θίγοντας ζητήματα όπως η επικοινωνία, η ενθάρρυνση αλλά και η οριοθέτηση του παιδιού μέσα και έξω από τα οικογενειακά πλαίσια.

Ελάτε σε επαφή με τους ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους του κέντρου στήριξης ‘’Νησίδα’’. Γνωρίστε το χώρο μας στην Θεσσαλονίκη και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία και αν χρειάζεστε.