ΕπωνυμίαΙωάννης Μηναδάκης
Τηλέφωνο/α 2810244338
Κινητό/α 6934793709
Τοποθεσία Ηρακλείου, Ηρακλείου ΚΡΗΤΗΣ, Ηράκλειο
ΔιεύθυνσηΣμύρνης 20, Ηράκλειο, 71201
Τ.Κ.71201
Ιστοσελίδα minadakis.net
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΨυχολόγοι
Δημοσίευση20 Απριλίου 2020
Προβολές781
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που αντιμετωπίζουμε δυσκολίες ή βιώνουμε μια περίοδο κρίσης ή αισθανόμαστε ότι θέλουμε να βελτιώσουμε τις πτυχές του εαυτού μας και του χαρακτήρα μας.
Σε αυτές τις στιγμές μπορεί να είναι χρήσιμη ή απαραίτητη η ψυχοθεραπεία.
Το ταξίδι της ψυχοθεραπείας ξεκινάει από την στιγμή που προκύψει μέσα μας η επιθυμία για αλλαγή. Ακολουθώντας αυτό το μονοπάτι, θα κατανοήσουμε τι κρύβεται πίσω, από τις μερικές φορές, δυσλειτουργικές συμπεριφορές μας και να τις αποβάλουμε, για να νιώθουμε καλά και να ζούμε καλύτερα.
Η ψυχοθεραπεία μπορεί να σας δώσει το χώρο για να μάθετε να κατανοείτε καλύτερα τον εαυτό σας και να καταλαβαίνετε πώς θέλετε να μοιάζει η ζωή σας, καθώς και πώς να συμβεί αυτό. Μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε την τρέχουσα κατάστασή σας με διαύγεια, βάθος και σαφήνεια. Μπορεί να αλλάξει παλιές και άχρηστες προοπτικές και συναισθήματα για τον εαυτό σας και τη ζωή σας, και τελικά να σας βοηθήσει να κάνετε θετικές αλλαγές. Το καλύτερο μέρος για αυτό το ταξίδι ανακάλυψης είναι ότι θα υποστηρίζεστε σε κάθε βήμα και αυτό θα είναι το προνόμιο μου.
Είμαι ο Γιάννης Μηναδάκης, απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του University of Central Lancashire, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο University of Manchester και ειδίκευση στο Συστημικό μοντέλο Ψυχοθεραπείας. Στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου κατάρτισης και εμπειρίας, έχω εργαστεί για χρόνια σε δομές ψυχικής υγείας, της Αγγλίας και της Ελλάδας, παρέχοντας υπηρεσίες σε έφηβους και ενήλικες.
Η φιλοσοφία μου σαν ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής, είναι η ανθρώπινη προσέγγιση, που μας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε μαζί μια μοναδική θεραπευτική εμπειρία, η οποία σας ταιριάζει ως άτομο και στις ανάγκες σας την δεδομένη τη στιγμή.