ΕπωνυμίαΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ
Τηλέφωνο/α 2103633200
Κινητό/α 6976688068
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 94 ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ.11526
Ιστοσελίδα WWW.ANDREANIDIS.GR
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΠλαστικοί χειρουργοί
Δημοσίευση09 Μαΐου 2014
Προβολές1574
ΜΒΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

- 1992
Ο Γιώργος Ανδρεανίδης αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Friedrich Wilhelm Universitaet της Βόννης (Γερμανία).1992-1994 Ειδικεύτηκε στην Χειρουργική Ορθοπεδική στο Νοσοκομείο “Maria Hilf”.
- 1994-1997
Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική και Τραυματολογία στο “Franziskus-Krankenhaus” στο Linz.
Την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική την ξεκίνησε το 1997 και αποφοίτησε το 2002 στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Κολωνίας, με καθηγητή τον N. Olivari. Ο καθηγητής N. Olivari είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος, έχοντας κατοχυρωμένες τουλάχιστον δύο επεμβάσεις στο όνομά του. Αυτήν του εξόφθαλμου – το μοναδικό κέντρο στην Ευρώπη, με πάνω από 1700 περιστατικά – και αυτήν της χρησιμοποίησης του ραχιαίου μυός για επανορθωτική χειρουργική όπως π.χ. στην αποκατάσταση στήθους μετά από μαστεκτομή. Η κλινική της Κολωνίας θεωρείται ως κέντρο μαστού-αισθητικής και επανορθωτικής– και μία από τις τρεις καλύτερες Εκπαιδευτικές Κλινικές Πλαστικής Χειρουργικής στην Γερμανία.
- 1997-2002
Τέλος, το 2002 και για περίπου ένα χρόνο μετεκπαιδεύτηκε στην Βραζιλία, από τον I. Pitanguy, έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο της πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής. Ο Γιώργος Ανδρεανίδης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής καθώς επίσης και της Γερμανικής Εταιρείας πλαστικής χειρουργικής (Vdpc).
anigifΈχει δημοσιεύσει πολλά ιατρικά άρθρα σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά καθώς επίσης έχει επιμεληθεί ιατρικά ρεπορτάζ σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα.
- 2003
Από τον Φεβρουάριο του 2003 είναι εγκατεστημένος μόνιμα στην Ελλάδα.
- 2009
Ιδρύει το κέντρο ΜΒΑ με συστήματα νέας τεχνολογίας για την περιποιήση προσώπου και σώματος

Είναι συνεργάτης των κλινικών: Ερρίκος Ντινάν, Ιασώ General και Μητέρα.
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

MBA - Medical Beauty Athens εκεί που η Ομορφιά συναντά την Τέχνη!!!

Με γνώμονα την αισθητική και πάντα αφοσιωμένοι στη λογική της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δημιουργήσαμε έναν χώρο όπου η ευεξία και η τεχνολογία νέας γενιάς έρχονται σε απόλυτη αρμονία.
Η έγκυρη επιστημονική ενημέρωση, η σωστή διάγνωση και η κατάλληλη λύση ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι τα σημεία στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες.
Με ήθος και ειλικρίνεια, με άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στο χώρο, προσφέρουμε εγγύηση για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ώστε να εξασφαλίσουμε για σας την ομορφιά που ονειρεύεστε.
Ο Πλαστικός Χειρουργός Γεώργιος Ανδρεανίδης και η επιστημονική ομάδα του σας ευχαριστούν για την περιήγηση και την προτίμησή σας και σας περιμένουν για μία προσωπική ανάλυση της θεραπείας ή επέμβασης πλαστικής χειρουργικής που επιθυμείτε.

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Οι επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος τρόπος για την άμεση αντιμετώπιση και την αλλαγή των εξωτερικών χαρακτηριστικών που ενοχλούν τον καθένα μας. Από τις πιο συχνές επεμβάσεις του προσώπου είναι η ρινοπλαστική, η βλεφαροπλαστική, η ωτοπλαστική (πεταχτά αφτιά), το mini-lift, όπως και οι νέες μέθοδοι: ανάπλαση προσώπου με βλαστοκύτταρα, αυξητική χειλιών (με permalip), η πλαστική ζυγωματικών καθώς και η μεταμόσχευση μαλλιών.
Για το σώμα πιο συχνά συναντάμε την αυξητική στήθους, την αυξητική γλουτών ( “Βραζιλιάνικα” οπίσθια ), την κοιλιοπλαστική, την λιποαναρρόφηση – λιπογλυπτική, με τις κλασσικές χειρουργικές μεθόδους αλλά και με ΜΗ επεμβατικές μεθόδους όπως η κρυολιπόλυση (επαναστατική και ανώδυνη μέθοδος λιποαναρρόφησης) και η αυξητική ή μειωτική γάμπας ( νέα μέθοδος ) .

LASER ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Ταυτόχρονα όμως, στον ιατρικό μας χώρο προσφέρονται και πολλές θεραπείες, μη επεμβατικές με συστήματα Laser ή Ενέσιμες Θεραπείες.

-Laser Αποτρίχωση
-Ιατρικό LASER για εξάλειψη Πανάδων
-Fractional Laser για Ανάπλαση Προσώπου και θεραπεία Ουλών Ακμής
-LPG για λιπομασάζ και θεραπεία κυτταρίτιδας
-Cavitation για λιποδιάσπαση, αντιμετώπιση Τοπικού Πάχος και Κυτταρίτιδας
-Μεσοθεραπεία για την εξάλειψη κάθε αισθητικής ατέλειας, ή με στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης.
-Βotox για αποφυγή σχηματισμού ρυτίδων
-Υαλουρονικό Οξύ για άμεση εξάλειψη των ρυτίδων και ανάπλαση του προσώπου