ΕπωνυμίαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
Τηλέφωνο/α 2108102600
Κινητό/α 6944388147
Τοποθεσία Αττικής, Χαλανδρίου, Χαλάνδρι
ΔιεύθυνσηΑττικής Οδού 38-ΕΞΟΔΟΣ 12, 15234
Τ.Κ.15234
Ιστοσελίδα www.kgoumas-obgyn.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΜαιευτήρες
Δημοσίευση22 Οκτωβρίου 2013
Προβολές1453
Ο Μαιευτήρας Γυναικολόγος Κωνσταντίνος Γκούμας Αποφοίτησε με «άριστα» από το Λύκειο Πρεβέζης και εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1982, από όπου αποφοίτησε με «λίαν καλώς» το 1989. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα Ιωάννινα και την Υπηρεσία Υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου Πρεβέζης. Εκπαιδεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Περιφερειακό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πρεβέζης και συνέχισε την εξειδίκευση στην Μαιευτική και την Γυναικολογία στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ στον Πειραιά και την Β! ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ Νοσοκομείο. Έλαβε τον τίτλο ειδικότητος της ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ τον 4/1999.Μετεκπαιδεύτηκε:1. στην Ιατρική του Εμβρύου στο Fetal Medicine Centre,2. στην Κολποσκόπηση, Υστεροσκόπηση και Λαπαροσκόπηση στο TENON HOPITAL στο Παρίσι
3. στην Γυναικεία Ακράτεια των Ούρων – τοποθέτηση TVT- στο DADERYD HOSPITAL of KAROLINSKA’S INSTITUTET στην Στοκχόλμη υπό τον Prof.Cristian Falconer και 4. στην τρισδιάστατη και τετραδιάστατη υπερηχογραφία 3D/4D, στο VIENNA INTERNATIONAL SONOGRAPHY SCHOOL OF 3D ULTRA SONOGRAPHY στη Βιέννη, υπό τον Prof.Kratowswil.


Τα Σύγχρονα Μαιευτικά και Γυναικολογικά ιατρεία που βρίσκονται επί της οδού Αττικής Οδού 38 (παράδρομος της Αττικής Οδού στην έξοδο 12) στο Χαλάνδρι και Ραγκαβή 57-59 στο Γκύζη, διαθέτουν τον πλέον αξιόπιστο τεχνολογικό εξοπλισμό που σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μας και εξειδίκευση παρέχουν υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες με φροντίδα και αφοσίωση στη γυναίκα του σήμερα στους κάτοθι τομείς:

Γυναικολογικά Υπερηχογραφήματα
Μαιευτικά Υπερηχογραφήματα
Προγεννητικός Έλεγχος
Τρισδιάστατη \\Τετραδιάστατη Υπερηχογραφία
Προβλήματα Γονιμότητας
Λαπαροσκόπηση – Υστεροσκόπηση
PAP-test, Kολποσκοπήσεις, Laser
Γυναικολογική Ενδοκρινολογία
Οστεοπόρωση
Προληπτικός Εμβολιασμός για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας


ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ EURODIET
Λίγα λόγια για την eurodiet
Η μέθοδος Eurodiet βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις αρχές:

Εξατομικευμένη διατροφική προσέγγιση, με τη χρήση προϊόντων υψηλών πρωτεϊνών/χαμηλών υδατανθράκων σύμφωνα με την καθορισμένη φάση.
Τροποποίηση της συμπεριφοράς, αναγκαία για να προσδιοριστούν και να λυθούν τα προβλήματα συμπεριφοράς και κινήτρου όσον αφορά στη διατροφή.
Ιατρική παρακολούθηση απαραίτητη ώστε να εξασφαλισθεί η διατήρηση μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων.
Υποψία χρόνιας πυελικής φλεγμονής
Εκτίμηση συγγενούς ανωμαλίας της μήτρας
Οξύ κοιλιακό άλγος
Υποψία εξωμητρίου κυήσεως

ΤΜΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΑΧΗΛΟΥ
Η κολποσκόπηση είναι μια σύγχρονη επισκοπική εξέταση του αιδοίου, του κόλπου και του τραχήλου με ειδικό μικροσκόπιο, το κολποσκόπιο. Με την εξεταζόμενη σε θέση λιθοτριψίας (όπως στο Pap test)και με τη χρήση ειδικών υγρών (οξικό οξύ και lugol) μπορούμε να απεικονίσουμε κυτταρικές βλάβες (αρκετές φορές όχι ορατές στην απλή γυναικολογική εξέταση), όπως

κονδυλώματα (λοίμωξη από HPV),
δυσπλασία του επιθηλίου,
ατυπία και κοιλοκυττάρωση,
ASCUS (βλάβες μη δυνάμενες να καταταγούν σε κάποια κατηγορία, κυτταρολογικά),
ανεξήγητες κολπικές αιμορραγίες

ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΑΣΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ – ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ

κινητό Μαίας:6948287188