Επωνυμία Εμμανουήλ Μανωλαράκης
Τηλέφωνο/α 2109966896
Κινητό/α 6977203925
Τοποθεσία Αττικής, Αλίμου, Άλιμος
ΔιεύθυνσηΑριανού 4, 17456
Ιστοσελίδα www.diadrofi.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΔιαιτολόγοι
Δημοσίευση22 Ιουλίου 2013
Προβολές1244
Γεννήθηκε στον Άλιμο το 1968. Σπούδασε Διατροφή Διαιτολογία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και πήρε το πτυχίο μου το 1990

Την περίοδο 1993-1995 διετέλεσε προϊστάμενος του Διαιτολογικού Τμήματος του Ιδιωτικού μαιευτηρίου ΗΡΑ και από το 1995 ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου Διατροφολόγου στο προσωπικό του γραφείο στον Άλιμο.Με το συνάδελφό του Ζουμπανέα Ευάγγελο ιδρύσε το 1997 την επιστημονική ομάδα Διατροφή - Εφαρμοσμένα Προγράμματα Διατροφικής Αγωγής και Υποστήριξης με αξιόλογους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Από τον Οκτώβριο του 1999 προχώρησε στην έκδοση του επιστημονικό περιοδικό Διατροφή Health & Welness και είναι υπεύθυνος ύλης του επιστημονικού site www.diatrofi.gr και του ηλεκτρονικού περιοδικού e-food for e-thought www.efoodforethought.gr .

Με το συνάδελφό του Ζουμπανέα Ευάγγελο έγραψε το βιβλίο «Τι καλό θα μαγειρέψεις ...σήμερα μαμά;» που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα με θέμα την οργάνωση της διατροφής της Ελληνικής οικογένειας συνοδευόμενο με όλες τις παραδοσιακές συνταγές μαγειρεμένες με ελαφρύ τρόπο που έγινε το απαραίτητο βιβλίο για κάθε οικογένεια ξεπερνώντας τα 30.000 αντίτυπα μέχρι σήμερα.

Είναι πρόεδρος στην Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, τον ενιαίο φορέα εκπροσώπησης των πτυχιούχων Διαιτολόγων Διατροφολόγων από το 2008 έως και σήμερα.

Είναι μέλος της Εθνικής επιστημονικής επιτροπής του ευρωπαϊκού προγράμματος EPODE – παιδειατροφή στην Ελλάδα.

Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «Διατροφή και Υγεία», «Vita», «Δίαιτα και Διατροφή» «Αρμονία» «FAQ», «AthensVoice» καθώς και σε άλλα περιοδικά και εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας.


Διάγνωση - Εξατομικευμένη προσέγγιση
Επιστημονική κοσμετολογία & αισθητική
Μόνιμος επανασχηματισμός σώματος
Μείωση βιολογικής ηλικίας δέρματος
ΔΙΑΙΤΑ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΝΟΡΕΞΙΑ
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ - ΕΦΗΒΩΝ - ΠΑΙΔΙΩΝ
ΝΕΥΡΙΚΗ ΑΝΟΡΕΞΙΑ - ΒΟΥΛΙΜΙΑ - ΑΔΗΦΑΓΙΑ