ΕπωνυμίαΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΡΗΓΑ
Τηλέφωνο/α 2107297571
Κινητό/α 6932289652
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΛ. Βασιλίσσης Σοφίας 54, Χίλτον, Αθήνα - Ιλίσια, 11528
Ιστοσελίδα www.improveyourskin.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΔερματολόγοι
Δημοσίευση24 Δεκεμβρίου 2012
Προβολές1441
Η ιατρός Παναγιώτα Ρήγα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Το 1986 εισήχθη με εξετάσεις στην Ιατρική Αθηνών εξασφαλίζοντας υποτροφία από το ίδρυμα « Ι. Λάτση». Μετά τη λήψη του πτυχίου της Ιατρικής εξειδικεύθηκε στην Παθολογία στο Νοσοκομείο Μεταξά.
Για την ειδικότητα της Δερματολογίας επέλεξε να διορισθεί στο πλέον εξειδικευμένο δερματολογικό κέντρο στην Ελλάδα, το Νοσοκομείο « Ανδρέας Συγγρός» όπου και παρέμεινε από το 1996 έως και το 2000 ως ειδικευόμενη δερματολόγος. Από το 2000 έως το 2002 συνέχισε την εκπαίδευσή της στο ίδιο Νοσοκομείο κάνοντας μετεκπαίδευση στο ειδικό τμήμα Δερματοχειρουργικής. Παράλληλα, ως επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής ασχολήθηκε με σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, και ειδικότερα με ασθενείς που έπασχαν από HPV λοιμώξεις πάνω στις οποίες ξεκίνησε και τη διδακτορική της διατριβή. Τέλος, για ένα έτος υπηρέτησε εθελοντικά στη Μονάδα ασθενών με AIDS.

Η Παναγιώτα Ρήγα έχει εξειδικευτεί σε σημαντικούς τομείς της αισθητικής δερματολογίας όπως είναι η μεσοθεραπεία (ειδική εκπαίδευση στη Γαλλία ), στις δερματολογικές εφαρμογές laser, τα εμφυτεύματα και το botox. Σε κάποιους από τους τομείς αυτούς έχει κληθεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Συγγρού προκειμένου να συμμετάσχει στην εκπαίδευση των νέων ειδικευομένων.
Η Παναγιώτα Ρήγα έχει επίσης εξειδικευθεί στο Πανεπιστήμιο του Graz στην Αυστρία στον τομέα της δερματοσκόπησης, μίας τεχνικής που αποσκοπεί στην ακριβέστερη διάγνωση των δερματολογικών παθήσεων και στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Στο ιατρείο της διαθέτει ένα από τα λίγα στην Ελλάδα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης σπίλων (Molemax II) Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών έχει δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα με βάση το άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο της και με σκοπό την προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών.

Υπηρεσίες:

Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, με την πεποίθηση ότι κάθε θεραπεία είναι εξατομικευμένη, με εντιμότητα, συνέπεια και σεβασμό στη μοναδικότητα του ασθενή πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το να βελτιώνουμε το δέρμα μας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια ανάγκη που καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας.

-Αισθητική δερματολογία (ρητίδες, αντιγήρανση κ.ά.)
-Laser
-Αποτρίχωση
-Peelings
-Κηλίδες
-Δερματικές παθήσεις
-Ουλές - Ραγάδες
-Ακμή - Μυρμηκιές
-Υπερισρωσία, Θυλακίτιδα κ.ά.
-Χαρτογράφηση σπίλων
-Κρυοθεραπεία
-Tricosan κ.ά.

Αντιγηρανση, Ρυτιδες, Ακμη, Δερματικες Παθησεις, Αποτριχωση, Laser, Κρυοθεραπεια, Ραγαδες