ΕπωνυμίαΧρήστος Γκεντσίδης
Τηλέφωνο/α 2541066333
Τοποθεσία Ξάνθης, Ξάνθης, Ξάνθη
ΔιεύθυνσηΑγίων αποστόλων 12, 67100
Τ.Κ.67100
Ιστοσελίδα www.typogramma.gr
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαΓραφικές τέχνες
Δημοσίευση14 Ιανουαρίου 2014
Προβολές1098
Η “Τυπόγραμμα Α.Ε.” είναι μια επιχείρηση με παράδοση στο χώρο της Λιθογραφίας/κυτιοποιίας από το 1976.
Αποτελεί μια καθετοποιημένη μονάδα, που σέβεται το περιβάλλον και τις ανάγκες των πελατών της καθώς είναι πιστοποιημένη με ISO 9001/2008.
Με εξειδικευμένο προσωπικό και άριστη τεχνογνωσία, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού, συσκευασίας τροφίμων, βιομηχανικής συσκευασίας, διαφημιστικού εντύπου, μηχανογραφικού εντύπου.
Η “Τυπόγραμμα Α.Ε.” βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Ξάνθης σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις 2,500 τετραγωνικών μέτρων.
Όραμα της εταιρίας είναι η συνεχής ενημέρωση και ανάπτυξη με στόχο την τελειοποίηση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

1) Σχεδιασμός και εκτύπωση μηχανογραφικών εντύπων
Με πολύχρονη πείρα σχεδιάζουμε και τυπώνουμε μηχανογραφικά έντυπα πολλαπλών χρήσεων σε πλήθος διαστάσεων, με υψηλή κατασκευή.

2) Σχεδιασμός και εκτύπωση εντύπων Laser
Σχεδιάζουμε και τυπώνουμε έντυπα μονόφυλλα σε κυλιόμενη μηχανή, με άριστη ποιότητα πρώτων υλών και δυνατότητα εκτύπωσης πολλών χρωμάτων.

3) Σχεδιασμός και εκτύπωση διαφημιστικών εντύπων
Σχεδιάζουμε και τυπώνουμε έντυπα με απεριόριστες δυνατότητες κατασκευής, καλύπτοντας τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Μονόφυλλα, δίπτυχα, τρίπτυχα, πολύπτυχα, πολυσέλιδα, και πολλές άλλες μορφές εντύπων εντάσσονται στην ατελείωτη γκάμα εντύπου υλικού που παράγουμε καθημερινά.

4) Σχεδιασμός, εκτύπωση και κατασκευή συσκευασίας τροφίμων
Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και ιδιαίτερη προσοχή στις προδιαγραφές, τυπώνουμε και κατασκευάζουμε συσκευασίες σε αστείρευτη γκάμα καλύπτοντας τις ανάγκες εταιριών και καταστημάτων εστίασης όπως ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, fast food, πιτσαρίες, καταστήματα έξυπνου φαγητού, και finger food, καφέ και πολλά άλλα.

5) Σχεδιασμός, εκτύπωση και κατασκευή βιομηχανικής συσκευασίας
Σχεδιάζουμε, τυπώνουμε και κατασκευάζουμε συσκευασίες όπως διάφορα είδη κουτιών, φακέλων, folder, και αμέτρητα είδη συσκευασίας, που καλύπτουν τις ανάγκες διαφόρων κλάδων της βιοτεχνίας κα βιομηχανίας.

6) Σχεδιασμός, εκτύπωση και κατασκευή τσαντών.
Σχεδιάζουμε, τυπώνουμε και κατασκευάζουμε χάρτινες τσάντες για εμπορικά καταστήματα χρησιμοποιώντας επιλεγμένα, ειδικά χαρτιά εισαγωγής για χάρτινη τσάντα, σε μεγάλη γκάμα διαστάσεων, με φινιρίσματα (πλαστικοποίηση ή ματ) ή όχι και με κορδόνια πολυεστερικά σε αμέτρητες αποχρώσεις.