ΕπωνυμίαΓιώργος Σταθόπουλος
Τηλέφωνο/α 8017007995
Τοποθεσία Ηλείας, Πύργου, Πύργος
ΔιεύθυνσηΟλυμπίων 15, 27100
Ιστοσελίδα www.homepraktika.gr
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαΚουζίνας είδη
Δημοσίευση30 Σεπτεμβρίου 2013
Προβολές1087
Η εταιρεία Stathopoulos ιδρύθηκε το 1985 από τον κ. Χρήστο Σταθόπουλο,

Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσεται και να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας. Το 1999 η εταιρεία ξεκίνησε τις εισαγωγές της από Ιταλία, Ισπανία, και Γερμανία με αποτέλεσμα να μπει και στο χώρο της χονδρικής.

Το 2003 σε νέες πλέον εγκαταστάσεις τριών ορόφων (600m2)συγκεντρώνεται όλο το μεράκι και η όρεξη των νέων ανθρώπων που των περιβάλουν και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Βασισμένη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία μας, παρέχει μια ευρύτερη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την ανακαίνιση και εξοπλισμό εσωτερικών χώρων.Η διευρυμένη γκάμα προϊόντων της εταιρίας Stathopoulos , συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την κατάλληλη γνώση του προσωπικού ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Σήμερα, η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού που κατασκευάζουν προϊόντα (πόμολα, κουρτινόξυλα , αξεσουάρ κουζίνας, χρώματα, εργαλεία) υψηλής ποιότητας διαθέτοντάς τα σε επαγγελματίες του χώρου του επίπλου, εργολάβους, καταστήματα του κλάδου μας, κατασκευαστές, εσωτερικούς διακοσμητές καθώς και σε πελάτες.

Πόμολα ( πόρτας , ντουλάπας, παιδικό )
Κουρτινόξυλα
Συστήματα Σκίασης
Είδη Κιγκαλερίας
Εξαρτήματα στήριξης
Μηχανισμοί Δαπέδου
Βίδες ανοξείδωτες ( inox)
Αξεσουάρ Μπάνιου
Αξεσουάρ Κουζίνας