ΕπωνυμίαΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Τηλέφωνο/α 2118007180
Τοποθεσία Βοιωτίας, Θηβαίων, Θήβα
ΔιεύθυνσηΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦΕΡΗ 2
Τ.Κ.32200
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΈπιπλα
Δημοσίευση15 Φεβρουαρίου 2013
Προβολές1458
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας.

Είμαστε μια νέα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης στους τομείς του εξοπλισμού, της υποδομής, των αναλώσιμων, της γραφικής ύλης, της προβολής και διαφήμισης και γενικά σε ότι έχει σχέση με την εύρυθμη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού οργανισμού.

Η τριαντάχρονη εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο(δημόσιο, ιδιωτικό, φροντιστηριακό), αποτέλεσε για μας τον οδηγό για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στους καταλόγους μας έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί για την ποιότητα, την αντοχή και τη χαμηλή τιμή τους, πριν αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας.

Βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές της επιχείρησής μας αποτελούν η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και οι χαμηλές τιμές.

Θεωρούμε πως σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που τώρα βιώνουμε, τρεις είναι οι πυλώνες για τη συνέχεια και επιβίωση μιας επιχείρησης:

Η μείωση του λειτουργικού κόστους

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και

Οι χαμηλές τιμές

Με βάση τους τρεις παραπάνω άξονες έχουμε κι εμείς διαμορφώσει την πολιτική της επιχείρησής μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε, να επιλέξουμε και να προτείνουμε την προσφορότερη για την επιχείρησή σας λύση.

Ευχαριστούμε πολύ

Χρήστος Μιχ. Παππάς