Τηλέφωνο/α 21028101102102841457
Τοποθεσία Αττικής, Ηρακλείου, Νέο Ηράκλειο
ΔιεύθυνσηΛΕΩΦΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 427
Τ.Κ.14122
Ιστοσελίδα www.lampadari.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΦωτιστικά
Δημοσίευση11 Δεκεμβρίου 2014
Προβολές1633
η συλλογή LAMPADARI περιλαμβάνει φωτιστικά κλασσικά - μοντέρνα - παραδοσιακά ή ειδικού ύφους Αρτ-νουβό. Μεγάλη συλλογή επίπλων από Ευρώπη και Ασία. Πίνακες για όλα τα γούστα.Πλούσια συλλογή σε διακοσμητικά από μέταλλο, ξύλο, πορσελάνη και φυσητό γυαλί. Όλα μας τα είδη διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και τις χαμηλές τιμές. Στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, η επιχείρηση LAMPADARI δημιουργεί φωτιστικά σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους, σχετικά με τον σχεδιασμό,τις διαστάσεις και τους χρωματισμούς,πάντα σε τιμές εργοστασιακές, ξεφεύγοντας έτσι από τα στερεότυπα της μαζικής απρόσωπης παραγωγής, όχι μόνο γιατί στοχεύει στη διατήρηση και συνέχιση της οικογενειακής παράδοσης στο φωτισμό, αλλά γιατί πολύ απλά , LAMPADARI σημαίνει… ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ.

Κατασκευάζουμε χειροποίητα φωτιστικά από ορείχαλκο και πορσελάνη. Όλα τα φωτιστικά διαθέτουν απλίκες - επιδαπέδια – οροφής – επιτραπέζια –πλαφονιέρες και μεγάλη ποικιλία σε αμπαζούρ και φυσητά γυαλιά.
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από κλασσικά, παραδοσιακά, μοντέρνα και minimal φωτιστικά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η μεγάλη μας συλλογή από έπιπλα (σε όλα τα στυλ), διακοσμητικά, καθρέφτες, πίνακες και όλα τα είδη για την διακόσμηση του σπιτιού, επιλεγμένα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού μας φέρνουν στην πρώτη θέση της επιλογής σας.