Τηλέφωνο/α 2106626917
Τοποθεσία Αττικής, Κρωπίας, Κορωπί
ΔιεύθυνσηΑγίων Αναργύρων 7
Τ.Κ.19400
Ιστοσελίδα exoplismos.net
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΕξοπλισμός καταστημάτων
Δημοσίευση26 Ιουλίου 2021
Προβολές1005
Η εταιρεία Exoplismos Net ειδικεύεται στη διαμόρφωση χώρου, τον σχεδιασμό καταστημάτων και στην παροχή όλων των απαραίτητων προϊόντων και αξεσουάρ που χρειάζονται για την επάνδρωση ενός καταστήματος. Έχοντας μια μεγάλη γκάμα από ράφια και άλλα προϊόντα προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ανάλογα το κατάστημά σας έχουμε να παρουσιάσουμε και ξεχωριστά προϊόντα υψηλών αντοχών και κυρίως σε χαμηλές τιμές. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι επαγγελματίες που επιθυμούν την άρτια εξυπηρέτηση που παρέχει η Katalina International. Το πελατολόγιό μας αυξάνεται διαρκώς όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και στην Ευρώπη ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτυχθεί σε κράτη της Αμερικής.

Μεγάλες αλυσίδες Super Market τροφοδοτούνται καθημερινά από εμάς με υλικά και αναγκαίους εξοπλισμούς καταστημάτων και ράφια σε αποθήκες, βιτρίνες και χώρους προβολής. Ανάμεσα στα πολλά καταστήματα που έχουμε εξοπλίσει διακρίνουμε την διαφορετικότητα τόνου που έχουμε προσφέρει σε φαρμακεία, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, σε καταστήματα με αθλητικά είδη, σε καταστήματα οπτικών, σε μαγαζιά μαναβικής, σε καταστήματα με λευκά είδη, σε αρτοποιεία, σε καταστήματα υπόδησης και ένδυσης, σε καταστήματα παιχνιδιών, σε χρωματοπωλεία, σε αποθήκες logistics καθώς επίσης σε εμπορικά κέντρα ή επαγγελματικές αποθήκες καταστημάτων.

Η μεγάλη εξειδίκευση που έχουμε στον τομέα των εξοπλισμών θα σας βοηθήσει να πάρετε την σωστή απόφαση αφού θα σας παρουσιάσουμε τα πλέον κατάλληλα προϊόντα που απαιτεί το κατάστημά σας. Μέσα από μια λίστα χιλιάδων προϊόντων μπορείτε να επιλέξετε τα απαιτούμενα μεταλλικά, ξύλινα, γυάλινα ή πλαστικά ράφια, παιδικά καρότσια, πλαστικά ή μεταλλικά καρότσια, καλαθούνες, κρεμάστρες, σταντ προβολής, πλαστικά καλάθια διαφόρων μεγεθών, κλούβες μεταλλικές, γόνδολες πολυτελείας, επαγγελματικά ράφια αποθήκευσης βαρέος τύπου, βέργες, διαφημιστικά σταντ, καλάθια με ρόδες, πλάτες slat, τραπέζια ή πάγκους προβολής, καρότσια τροφοδοσίας μεταφοράς, ταμεία καταστημάτων (απλού τύπου ή ηλεκτρικά), πάγκους μαναβικής, τροχήλατες σκάλες, παλετοφόρα ηλεκτρικά ή απλά, μεταλλικά πατάρια, πλαστικές παλέτες μεταφοράς αγαθών, συστήματα εισόδου ή οριοθέτησης χώρων, πρόσθετοι όροφοι σε αποθηκευτικούς χώρους και οτιδήποτε άλλο αναζητά ένα κατάστημα για τον εξοπλισμό του.