ΕπωνυμίαΘεόδωρος Κούτσης
Τηλέφωνο/α 2109416632
Κινητό/α 6937322122
Τοποθεσία Αττικής, Καλλιθέας, Καλλιθέα
ΔιεύθυνσηΛυκούργου 237 Καλλιθέα, Τ.Κ. 17675
Ιστοσελίδα www.koutsistech.gr
No Connection with this website
Email
Εμφάνιση Email
No Connection with this website
ΚατηγορίαΞυλουργικές εργασίες
Δημοσίευση03 Δεκεμβρίου 2012
Προβολές796
Ένα όνειρο ζωής που ξεκίνησε από τον Αλέξανδρο Κούτση στις αρχές της δεκαετίας του ΄70, συνεχίζεται σήμερα από εμάς τα παιδιά του.

Σήμερα, τόσο ο Θεόδωρος Κούτσης στο κομμάτι των ξυλουργικών κατασκευών, όσο και η Koutsis Τεχνική- Κατασκευαστική από τους Θεόδωρο και Ελένη Κούτση στον τομέα των οικοδομικών έργων και των ανακαινίσεων κατοικιών και καταστημάτων, συνεχίζουν, εξελίσουν και τελειοποιούν τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Η Koutsis Τεχνική- Κατασκευαστική προσφέρει ποιοτικές ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων(καταστημάτων, γραφείων, ξενοδοχείων) σε πολύ προσιτές τιμές. Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να είναι ολική ή να περιλαμβάνει επιμέρους τμήματα (μπάνιο, κουζίνα κ.α).

Στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών, μπορούμε να καλύψουμε αποτελεσματικά τόσο τις ανάγκες του σπιτιού σας όσο και του επαγγελματικού σας χώρου, αφού σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε Πόρτες, Κουζίνες, Ντουλάπες, Βιβλιοθήκες, Reception, Γραφεία, Ξύλινα δάπεδα, αλλά και καθε είδους ειδικές κατασκευές όπως: Tζάκια, Έπιπλα μπάνιου, Πέργκολες, Deck, Lockers, Καλύματα καλοριφέρ κ.ά.

Αναλαμβάνουμε επίσης ξυλουργικούς εξοπλισμούς σε Τράπεζες, Καταστήματα, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Εμπορικά Κέντρα (Malls), Περίπτερα σε Εκθεσιακούς χώρους, Κέντρα Αισθητικής.

Διαθέτοντας την απαραίτητη κατασκευαστική εμπειρία, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή νεόδμητων ιδιωτικών έργων όπως κατοικίες, γραφεία και καταστήματα με ταχείς ρυθμούς και υψηλή ποιότητα.

Η επιχείρηση μας διαθέτει επίσης ετοιμοπαράδοτες κατοικίες, διαμερίσματα και καταστήματα, που καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε ανάγκη.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας:

√ νέα κατοικία

√ ανακαίνιση κατοικίας

√ ανακαίνιση καταστήματος ή γραφείου

√ ανακατασκευή κουζίνας, ντουλάπες, ξύλινα κουφώματα

√ ξυλουργικός εξοπλισμός μεγάλων μονάδων

διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να τις ικανοποιήσουμε μέσα στο σωστό χρονοδιάγραμμα και φυσικά σε προσιτές τιμές