ΕπωνυμίαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Τηλέφωνο/α 2106839246
Κινητό/α 6972010407
Τοποθεσία Αττικής, Βριλησσίων, Βριλήσσια
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Πεντέλης 7, 15235
Τ.Κ.15235
Ιστοσελίδα www.maconstruction.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΤεχνικά γραφεία
Δημοσίευση08 Νοεμβρίου 2013
Προβολές1531
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ.-ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή, την μελέτη και την επίβλεψη κάθε μορφής και φύσεως δημόσιου και ιδιωτικού τεχνικού έργου με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας βάσει της συνέπειας, της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας μας.

Η εταιρεία « Ma. Con. Struction » ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2010, από τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Μαρίνο Παπανδρέου, και αποτελεί συνέχεια των ήδη προσφερόμενων υπηρεσιών τους ως ατομικές επιχειρήσεις, αλλά και εξέλιξη της επιτυχημένης πορείας τους στο χώρο των μελετών και κατασκευών και αναβάθμιση αυτής σε υπηρεσίες όπου η ύπαρξη μιας εταιρείας είναι απαραίτητη. Βρίσκεται σε ενεργή δράση από τον Μάρτιο του ίδιου έτους.

Για την υλοποίηση των σκοπών και των στόχων της η εταιρεία απέκτησε εργοληπτικό πτυχίο δεύτερης τάξης το Νοέμβριο του 2010, ενώ από το ίδιο έτος είναι μέλος του ΤΕΕ.

Αντικείμενο της είναι η μελέτη , η κατασκευή, η επίβλεψη κάθε μορφής και φύσεως τεχνικών έργων τόσο ιδιωτικού όσο και δημοσίου χαρακτήρα. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες σε θέματα α) επενδύσεων, β) εκπόνησης κάθε είδους τεχνικών, οικονομοτεχνικών ή οικονομικών μελετών, γ) κατασκευής τεχνικών έργων οποιασδήποτε κατηγορίας και δ) διοίκησης και διαχείρισης (project management) τεχνικών ή μη έργων.

Πρωταρχικός στόχος σε κάθε περίπτωση είναι η διασφάλιση της ποιότητας και η δημιουργία των πλέον κατάλληλων λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:Κατασκευή Ιδιωτικών –Δημοσίων Έργων,Επίβλεψη,Αρχιτεκτονική μελέτη(Αποτύπωση
Προμελέτη
Οριστική μελέτη
Μελέτη εφαρμογής
Κατασκευαστικά σχέδια),Έκδοση Οικοδομικών Αδειών,Ανακαινίσεις,Ενεργειακά Πιστοποιητικά,Τακτοποιήσεις Αυθαίρετων,Βεβαιώσεις Μηχανικού,Υπηρεσίες Συμβούλου,Τοπογραφικά