ΕπωνυμίαΜΠΑΝΤΕΚΑΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε.
Τηλέφωνο/α 2109654556
Κινητό/α 6932237719
Τοποθεσία Αττικής, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βάρη
ΔιεύθυνσηΒασιλέως Κωνσταντίνου 17, Βάρη, 16672
Ιστοσελίδα www.badekascon.com
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΤεχνικά γραφεία
Δημοσίευση25 Μαΐου 2013
Προβολές1715
Το γραφείο «Μπαντέκας Κατασκευαστική & Συνεργάτες» είναι αφοσιωμένο στο να παρέχει στους πελάτες του έργα υψηλής ποιότητας μέσα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο και πολύπλευρο συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων λύσεων. Το γραφείο μας εδρεύει στην περιοχή της Βάρης, έχει στο βιογραφικό του έργα υψηλών προδιαγραφών και δραστηριοποιείται σε όλη την Αττική εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη.

Ο Παναγιώτης Μπαντέκας γεννήθηκε στην Βάρη Αττικής το 1963.
Το 1987 αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Διπλωματούχος Μηχανικός και από τότε διατηρεί Τεχνική Εταιρία στη Βάρη όπου ασχολείται με την εκπόνηση τεχνικών μελετών και την κατασκευή ιδιωτικών τεχνικών έργων, έχοντας μέχρι σήμερα μελετήσει και επιβλέψει περίπου 600 έργα. Τα έργα αυτά αφορούν μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, κτίρια γραφείων και καταστήματα.

Στόχος του γραφείου μας είναι να ξεπερνάμε κάθε προσδοκία είτε πρόκειται για μία αστική κατασκευή, ένα κτίριο γραφείων, ένα ναό, μία κατοικία, κάποια προσθήκη ή ανακαίνιση. Το στόχο αυτό τον επιτυγχάνουμε μένοντας πιστοί στην ποιότητα – ποιότητα στην κατανόηση, έρευνα, μελέτη, φαντασία, σχέδιο και υλικά. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικές αρχιτεκτονικές δημιουργίες και πολύ ικανοποιημένοι πελάτες.

Η μελετητική μας ομάδα πιστεύει στο δημιουργικό σχεδιασμό και έχει αποκτήσει μεγάλη και αποδεδειγμένη τεχνογνωσία των υλικών και της κατασκευής, καθώς και μεγάλη εμπειρία στο σφιχτό κοστολογικό έλεγχο.
Η δουλειά μας καλύπτει ένα μεγάλο εύρος του design σε κτίρια γραφείων και καταστημάτων καθώς και κατοικίες, μεμονωμένες και ως συγκροτήματα. Η μεγαλύτερη δραστηριότητα του γραφείου αφορά κτίρια στα βόρεια προάστια των Αθηνών, με αποτέλεσμα να υπάρχει ιδιαίτερη γνώση στην αγορά της συγκεκριμένης περιοχής.

Προσφέρουμε ισχυρή τεχνογνωσία και συνεργαζόμαστε πάντοτε με πεπειραμένους συμβούλους μηχανικούς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Μελέτες - Ανακαινίσεις - Κατασκευές - Προσφερόμενα Ακίνητα - Πράσινη Ενέργεια.

Φαξ: 2109654154