ΕπωνυμίαΒασιλική Χούγια
Τηλέφωνο/α 6934599864
Κινητό/α 6934599864
Τοποθεσία Αττικής, Διονύσου, Άνοιξη
ΔιεύθυνσηΣυντάγματος Πεζοναυτών 15
Τ.Κ.14576
Ιστοσελίδα vk.link/odysseyestatesgr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΜεσιτικά γραφεία
Δημοσίευση02 Νοεμβρίου 2022
Προβολές376
Καλώς ήρθες στο Odyssey Estates στην όμορφη Ελλάδα.
Η Odyssey Estates με χρόνια εμπειρίας στον χώρο ,παρέχει συμβουλές και λύσεις στους πελάτες της με αξιοπιστία και άριστη συνεργασία σε ότι αφορά αγορές ,πωλήσεις ακινήτων και κατασκευών. Έχει στην διάθεσή της για πώληση από μικρά διαμερίσματα μέχρι πολυτελής κατοικίες, βίλες και οικόπεδα. Στο κέντρο της Αθήνας ,στα ήσυχα προάστια, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κυρίως στα πανέμορφα ελληνικά νησιά της, με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τις μαγευτικές παραλίες της.
Το νομικό τμήμα της μας καλύπτει όλες τις διαδικασίες αγοραπωλησίας των ακινήτων ενώ παράλληλα προσφέρει στους πελάτες του εξωτερικού νομιμότητα, και άδεια παραμονής στην χώρα μας.
Το οικονομικό τμήμα μας αναλαμβάνει όλες τις συναλλαγές των αγοραπωλησιών γρήγορα και αξιόπιστα, τακτοποιώντας ταυτόχρονα τις όποιες φορολογικές υποχρεώσεις.
Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας με έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες θα σας κατευθύνει στην κατάλληλη μελέτη, αγορά ,και κατασκευή του ακινήτου σας.
Οι συνεργάτες μας πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν τους πελάτες μας του εξωτερικού με επίσημες , επικυρωμένες μεταφράσεις γραπτές και προφορικές για εύκολη συνεργασία καθώς και να προτείνουν ανθρώπους κατάλληλους για γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας ελληνική ή αγγλική σε σας και στα μέλη της οικογένειά σας για εύκολη μετάβαση στην χώρα μας.
youtu.be/A3k-F7EXemw
Με εκτίμηση Odyssey Estates Χούγια Βασιλική
www.facebook.com/odysseyestates.gr
www.instagram.com/odysseyestates_gr/
vk.link/odysseyestatesgr
ok.ru/group/70000000009986
www.linkedin.com/groups/9206253/
www.youtube.com/@odysseyestates
Email odysseyestates.gr@gmail.com
Τηλέφωνο - Viber – WhatsApp 6934599864