ΕπωνυμίαΑναστάσιος Αντωνάκος
Τηλέφωνο/α 2103629581
Κινητό/α 6937478993
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Αθήνα
ΔιεύθυνσηΑσκληπιού 109, Αθήνα, 11472
Ιστοσελίδα www.nanodomi.com
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαΦωτοβολταϊκά
Δημοσίευση02 Ιανουαρίου 2013
Προβολές945
Η NanoDomi® συγκροτήθηκε το 2008 από μία ομάδα νέων επιστημόνων με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής έρευνας και της βιομηχανίας. Έχοντας ασχοληθεί χρόνια με την έρευνα και τον τομέα της Νανοτεχνολογίας, προσφέρουμε υψιλού επιπέδου “turn key” υπηρεσίες, εστιάζοντας στις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας κι εξασφαλίζοντας την βέλτιστη σχέση τιμής – ποιότητας με γνώμονα την καινοτομία και την αξιοπιστία.
Στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, η NanoDomi® δραστηριοποιείται στην προμήθεια, σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, αυτόνομου φωτισμού εξωτερικών χώρων καθώς και συστημάτων αντλιών θερμότητας. Προμηθεύουμε κορυφαίας τεχνολογίας και κατασκευής προϊόντα, πιστοποιημένα με μακροχρόνια εγγύηση, προσφέροντας πληθώρα εναλλακτικών:
• Μονοκρυσταλλικά και Πολυκρυσταλλικά Φ/Β πλαίσια
• Φ/Β αντιστροφείς – inverter
• Σταθερές βάσεις σκεπής, ταράτσας και εδάφους, εξοπλισμένες με το πατενταρισμένο αντικλεπτικό σύστημα (module – Fix®)
• Μονοαξονικές ή διαξονικές περιστρεφόμενες βάσεις (tracker) Prius Energy
• Περιστρεφόμενες βάσεις μικρού βάρους κατάλληλες για ταράτσες
• Την Νο 1 Κινέζικη εταιρία κατασκευής inverter EverSolar, της οποίας είμαστε οι επίσημοι διανομείς , προσφέροντας ταυτόχρονα το pre- και το after-sales service της. Στις συγκριτικές δοκιμές του Γερμανικού περιοδικού Photon, οι αντιστροφείς EverSolar, κατατάχθηκαν στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης βάσει απόδοσης, ξεπερνώντας πολλούς από τους γνωστούς Ευρωπαίους ανταγωνιστές.
• Θερμοδυναμικά συστήματα EnergyPanel®, αντλιών θερμότητας για θέρμανση χώρου, νερού και πισίνας, που εξασφαλίζουν οικονομία ηλεκτρικής ενέργειας έως και 80%.
Στον τομέα των υπηρεσιών πώλησης και εγκατάστασης η NanoDomi® έχει αναπτύξη ένα δίκτυο «Πιστοποιημένων Συνεργατών» σε όλη την Ελληνική επικράτεια ώστε κάποιος από εμάς να βρίσκεται κοντά σας. Μάλιστα, η NanoDomi® είναι από τις λίγες κατασκευάστριες εταιρίες με το δικό της web portal για την παρακολούθηση των εγκαταστάσεων, μελετώντας και βελτιστοποιώντας καθημερινά την απόδοση των εγκαταστάσεών μας.
Ως εμπορικοί αντιπρόσωποι εταιριών παγκοσμίου βεληνεκούς, φιλοδοξούμε να γίνουμε πρωτοπόροι στον χώρο της «Πράσινης» ενέργειας στην Ελλάδα, να μεταδώσουμε την ευαισθησία μας σε ενεργειακά θέματα και την επιστημονική μας γνώση, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο Αύριο.
FAX: 2103630647