ΕπωνυμίαΔημήτρης Σαμαράς
Τηλέφωνο/α 2741181475
Τοποθεσία Κορινθίας, Βέλου-Βόχας, Βραχάτι
ΔιεύθυνσηΠαπαληγούρα 9
Τ.Κ.20006
Ιστοσελίδα webtrust.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΥπηρεσίες ίντερνετ
Δημοσίευση18 Αυγούστου 2023
Προβολές48
Το .webtrust είναι ένα Digital Agency με έδρα την Ελλάδα, έχουμε παρουσία σε Αθήνα και Κόρινθο, αλλά εξυπηρετούμε πελάτες και επιχειρήσεις και στην υπόλοιπη Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη.

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι γνωριστήκαμε από συνεργασίες πάνω σε διάφορα projects και στη συνέχεια αποφασίσαμε να ενώσουμε τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις ιδέες μας, προκειμένου να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε χρήστες, όπως εσείς, που θέλουν να πάνε την επιχείρηση τους ένα βήμα μπροστά.

Στη σημερινή εποχή που η τεχνολογία, το διαδίκτυο και οι υπολογιστές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, είναι απολύτως φυσικό να ασκούν επιρροή και στον τομέα των επιχειρήσεων. Γι’ αυτό το λόγο καθίσταται πλέον απαραίτητο για μια επιχείρηση να έχει παρουσία στο Internet και στα Social Media.

Η ιδέα για το .webtrust ήρθε από την ανάγκη επιχειρήσεων, να συνεργάζονται με μια ομάδα προκειμένου να μην χρειάζεται να κάνουν οι ίδιοι, την διαχείριση εξωτερικών – διαφορετικών συνεργατών για τις υπηρεσίες που χρειάζονται, για να “βγάλουν” την επιχείρηση τους στο Internet.

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προκειμένου να έχετε μια δυναμική παρουσία στο Internet και στα Social Media, παρέχοντας υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την προβολή της επιχείρησης σας.