ΕπωνυμίαMIΧΑΛΗΣ ΣΑΜΑΛΕΚΗΣ
Τηλέφωνο/α 2310443777
Κινητό/α 6975502280
Τοποθεσία Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
ΔιεύθυνσηΜΟΥΡΟΥΖΙΔΩΝ 6-8 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Ιστοσελίδα www.smartsolutions-gr.com
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΘέρμανση
Δημοσίευση12 Δεκεμβρίου 2014
Προβολές1593
SMART SOLUTIONS- MIΧΑΛΗΣ ΣΑΜΑΛΕΚΗΣ -ΧΟΝΔΡΙΚΟ-ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 με έδρα την καλαμαριά Θεσσαλονίκης στην οδό Μουρουζίδων 6.Ο διακριτικός τίτλος της επιχείρησης μας είναι SMART SOLUTIONS-έξυπνες λύσεις. Κατά συνέπεια φιλοσοφία και στρατηγική της εταιρείας μας είναι η εξεύρεση, έξυπνων λύσεων για τους πελάτες μας.

Λόγω οικονομικής κρίσης επιλέξαμε να ασχοληθούμε με εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης , στοχεύοντας έτσι στην εξοικονόμηση χρημάτων - μείωση του κόστους της θέρμανσης. Ξεκινήσαμε κατασκευάζοντας κατά παραγγελία (στα μέτρα του κάθε τζακιού) το SMART-THERM (αερόθερμο τζακιού) το οποίο εξελίσσουμε συνεχώς ώστε δικαίως να χαρακτηρίζεται το πιο καλαίσθητο και πιο χρηστικό αερόθερμο τζακιού της αγοράς. Στη προσπάθεια μας να βρούμε το πλέον κατάλληλο μοτέρ για το SMART-THERM. Ανακαλύψαμε και εισάγουμε (σε συνεργασία με την εταιρεία Μ motors) μια σειρά εξαεριστήρων στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Παράλληλα ασχοληθήκαμε με την υπέρυθρη θέρμανση , όχι επειδή από πολλούς θεωρήθηκε επιχειρηματική ευκαιρία της εποχής, αλλά επειδή αποδεικνύεται στη πράξη ότι είναι ο καλύτερος , ο οικονομικότερος και ο πιο υγιεινός τρόπος εναλλακτικής θέρμανσης, Επειδή η υπέρυθρη θέρμανση είναι αρκετά καινούργιος τρόπος θέρμανσης, τουλάχιστον για τη χώρα μας, δεν αρκεστήκαμε να εκπροσωπούμε κάποια συγκεκριμένη απλά καλή μάρκα αλλά ψάχνουμε συνεχώς αναζητώντας για τους πελάτες μας την καλύτερη, την πιο έξυπνη λύση. Ήδη διαθέτουμε ως εισαγωγείς και αντιπρόσωποι πάνω από δέκα μάρκες υπερύθρων, συνεχίζοντας να αναζητούμε καθημερινά στη παγκόσμια αγορά τις πιο smart-λύσεις για τους πελάτες μας.