ΕπωνυμίαΠαναγιώτης Τσάκαλος
Τηλέφωνο/α 2621096017
Κινητό/α 6944673640
Φαξ 2621096017
Τοποθεσία Ηλείας, Πύργου, Πύργος
ΔιεύθυνσηΟλυμπίων 13
Τ.Κ.27100
Ιστοσελίδα WWW.AQUAENERGY.GR
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΘέρμανση
Δημοσίευση01 Απριλίου 2016
Προβολές1230
Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 2003 από τον Παναγιώτη Τσάκαλο σαν αποτέλεσμα και σαν αρχή μιας πολύχρονης προσωπικής πορείας στο χώρο των υδραυλικών και της θέρμανσης.

Το πείσμα, η προσπάθεια, η γνώση, η επιμονή και η συνέπεια (χαρακτηριστικά του ιδρυτή), έφεραν μοιραία την άνοδο και την εδραίωση τόσο της επιχείρησης όσο και του ίδιου στην αγορά του νομού μας. Πρόκειται για μία επιχείρηση με βασικό στόχο την συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει / εμπορεύεται καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Προτεραιότητα μας είναι η πλήρη κάλυψη, με την τεχνογνωσία και την μεγάλη γκάμα προϊόντων μας, των απαιτήσεων κάθε επαγγελματία και ιδιώτη, διαθέτοντας τα προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς με την εγγυημένη πάντα επώνυμη ποιότητα. Τα προϊόντα επιλέγονται με τα υψηλότερα standard, έχοντας πάντα ως βασικό άξονα την βέλτιστη σχέση τιμής-ποιότητας.

Με τα πλέον αξιόπιστα, δοκιμασμένα και εγκεκριμένα προϊόντα η εταιρεία μας, εκτός από την εμπορία, αναλαμβάνει εγκαταστάσεις θέρμανσης, ύδρευσης, ηλιακών συστημάτων και κλιματισμού. Διαθέτοντας ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνουμε κάθε μελέτη υπεύθυνα και γρήγορα και χάρη στην τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει από την πολυετή ενασχόληση μας, σε συνδυασμό με την αγάπη και τον σεβασμό μας στις επιθυμίες και το όραμα του κάθε πελάτη για τον προσωπικό του χώρο, αποτελούμε εγγύηση για το άριστο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν, κοιτώντας πάντα μπροστά, βαδίζουμε χρησιμοποιώντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες που τελικό σκοπό έχουν πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού αποδέκτη, δηλαδή ….. ΕΣΑΣ !