ΕπωνυμίαΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλέφωνο/α 2103470165
Τοποθεσία Αττικής, Ελευσίνας, Ελευσίνα
ΔιεύθυνσηΑφών Κυπραίου 112, Ελευσίνα, 19200
Ιστοσελίδα www.mec-electric.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΗλεκτρονικές εγκαταστάσεις
Δημοσίευση25 Δεκεμβρίου 2012
Προβολές1514
Η MEC ΕΛΕΚΤΡΙΚ Καλογερόπουλος κατά την διάρκεια της δραστηριότητάς της από το 1962 μέχρι σήμερα με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς αυτοδύναμης ανάπτυξης, διακρίνεται από την υψηλή ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών και προϊόντων της, την αφοσίωση στους πελάτες της, την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών και την κατανόηση των προσδοκιών τους, την καθιέρωση προτύπων εξυπηρέτησης και γενικότερα για την πελατοκεντρική της συμπεριφορά.

Η επιχείρηση ξεκίνησε σαν προσωπική εταιρία το 1962 από την οικογένεια ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ : Μετά από 26 χρόνια συνεχούς λειτουργίας η προσωπική εταιρία -το 1988- μετασχηματίστηκε σε ΕΠΕ υπό την επωνυμία ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ περνώντας πια στη δεύτερη γενιά λειτουργίας και -το 2009- μετασχηματίστηκε σε μονοπρόσωπη ΕΠΕ υπό την επωνυμία Χ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ και το διακριτικό τίτλο MEC ΕΛΕΚΤΡΙΚ.

Η επιχείρηση στην καθημερινή της πρακτική υιοθέτησε ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ της σειράς ISO 9001, το οποίο αναφέρεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή, την εγκατάσταση και την εξυπηρέτηση. H πλήρης ευθυγράμμιση της επιχείρησης με τo ανωτέρω σύστημα δείχνει το σεβασμό της στο κοινωνικό σύνολο, συμφωνία με τη νομοθεσία, ευχαριστημένους πελάτες, βελτίωση και ανάπτυξη των άυλων πόρων -όνομα, φήμη, κύρος- και αύξηση των κερδών της.
Στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον την οικονομική μονάδα τρέχει προσωπικά η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, τρίτη γενιά της οικογένειας -σε συνδυασμό με την υπάρχουσα εμπειρία της δεύτερης γενιάς-, οι οποίοι χαράσσουν τις κατευθυντήριες γραμμές ανάπτυξης ενός οράματος για το μέλλον και τις στρατηγικές για τη δημιουργία των αλλαγών που απαιτεί η επίτευξη αυτού του οράματος.

Μεγαλώνοντας η εταιρία ανέπτυξε σύστημα παραγωγής που αποτελείται από εργοστάσιο, το οποίο εδράζεται στην Αγία Τριάδα Αργολίδας και κατάστημα - έκθεση, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Αθηνών στο κέντρο της βιομηχανικής αγοράς της Αθήνας.

Η παραγωγική μονάδα αποτελείται από τρείς (3) γραμμές παραγωγής με χωροταξία μηχανών τύπου διαδικασίας, έχει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο εδαφικό και κτιριακό περιβάλλον από 2000 τμ και έχει κατανεμηθεί στους χώρους η δυναμικότητα που απαιτείται για να καλύψει την κατανεμημένη ζήτηση.

Το παραγωγικό σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιείται ένα σύνολο περιορισμών (περιβαλλοντολογικών, τεχνολογικών, οικονομικών κ.λπ.) και να ελαχιστοποιείται η συνάρτηση του κόστους εγκατάστασης και λειτουργίας των συστημάτων. Παράλληλα η τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της εταιρείας, παρέχει τη δυνατότητα 24ώρου Service - Τεχνικής υποστήριξης των πελατών της.

Επιγραμματικά, η πραγματική ενασχόληση της επιχείρησης είναι κυρίως η δημιουργία μιας συνεπούς εμπειρίας ποιότητας για τους πελάτες της, και όχι τόσο μια εσωστρεφής προτεραιότητα σε προϊόντα και διαδικασίες. Έχει δε αποστολή, να γίνει ο καλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ προωθητής βιομηχανικού εξοπλισμού

Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ των εμπορευμάτων γίνεται από τον ιδιωτικό στόλο -5 φορτηγά- της εταιρείας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της εταιρίας είναι ένας συνδυασμός επιτελικής και εκτελεστικής οργάνωσης,προβλέπει την οργάνωση της εργασίας με βάση τις διαδικασίες,βελτιώνει την ανταγωνιστική ισχύ των εσωτερικών λειτουργιών και αποτελείται από 5 στελέχη. Ηκύρια προτεραιότητα των στελεχών είναι η εμμονή στον πελάτη, δηλαδή η προσπάθεια να κερδίσουν και να διατηρήσουν τον πελάτη.
ΣΤΟΧΟΣ

Απλός στόχος της επιχείρησης είναι η ικανοποίηση και η διατήρηση των πελατών, γι αυτό η διαχείριση των προϊόντων γίνεται ανάλογα με την δραστηριότητα του πελάτη. Η βάση για ποιοτική επαφή είναι ο ειλικρινής σεβασμός, ο οποίος αντικατοπτρίζεται στη συμπεριφορά μας, αλλά και γενικότερα όλη η δραστηριότητα της εταιρίας είναι αντικείμενο προσεκτικού και προληπτικού management.

Ηλεκτρογεννήτριες / Ηλεκτρομειωτήρες / Πυροσβεστικά συγκροτήματα / Αντλίες / Αντλητικά συγκροτήματα / Αντλίες λυμάτων / Υποβρύχια / Ηλεκτρογεννήτριες / Ανυψωτικά συστήματα / Κατασκευές μηχανολογικές / Βιομηχανικός εξοπλισμός / Βεντιλατερ για καυστήρες / Μειωτήρες για καυστήρες / Μειωτήρες για ψησταριές / Μοτέρ / Καλογερόπουλος μοτέρ / Υδραυλικές αρπαγές / Αυτοματισμοί / Ηλεκτρομηχανολογικά


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελευσίνα: Αφών Κυπραίου 112
ΤΗΛ.: 210 3470065, 210 3470165
FAX: 210 3470884
Υπεύθυνος καταστήματος: Δημήτριος ΚαλογερόπουλοςΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Αγία Τριάδα
ΤΗΛ: 27520-44270, 27520-45080
FAX: 27520-45080
Υπεύθυνος καταστήματος: Ιωάννης Καλογερόπουλος