ΕπωνυμίαΝικόλαος Bαγενάς
Τηλέφωνο/α 2118006232
Κινητό/α 6947277006
Τοποθεσία Καρδίτσας, Καρδίτσας, Καρδίτσα
ΔιεύθυνσηST.LAPPA 20
Τ.Κ.43100
Ιστοσελίδα www.trendyfashion.gr
This website is online
Email
Εμφάνιση Email
This website is online
ΚατηγορίαΓυναικεία ενδύματα
Δημοσίευση15 Σεπτεμβρίου 2018
Προβολές242
Η εταιρεία TRENDY ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων.

Το ύφος των ρούχων της είναι μοντέρνο και νεανικό, πάντα με γνώμονα τη θηλυκότητα. Η εκάστοτε συλλογή αποτελείται πάντα από μια ευρεία γκάμα ρούχων, που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας όλο το 24ωρο. Οι ιδρυτές της εταιρείας, με πολύχρονη πείρα στο χώρο της μόδας, έχουν πάντα ως προτεραιότητα την άριστη ποιότητα, δίνοντας έμφαση στην επιλογή των καλύτερων υφασμάτων και υλικών αλλά και στην προσεκτική ραφή.

Οι συνεργάτες μας, ενημερώνονται τακτικά για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με ταξίδια στο εξωτερικό, παρακολούθηση εκθέσεων και μέσω internet. Σε συνδυασμό με την επίγνωση της ελληνικής αγοράς και των απαιτήσεων της, το Trendyfashion.gr έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήσει ένα εντελώς δικό της ύφος, αναγνωρίσιμο πλέον από το καταναλωτικό κοινό.

Φιλοσοφία: Η φιλοσοφία μας είναι και θα είναι πάντα να δημιουργούμε συλλογές με μοναδικά και διαχρονικά ρούχα, που κάνουν τη κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή, αναδεικνύοντας τα δυνατά της σημεία και ενθαρρύνοντας την να είναι ο εαυτός της, ό,τι και αν φοράει.

Φυσικό κατάστημα:Το φυσικό κατάστημα μας, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας,στην οδό Στ.Λάππα 20.

Στόχος E-shop: Επενδύοντας στα σύγχρονα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, στοχεύουμε στην κατάρριψη του φράγματος ανάμεσα στο παραδοσιακό λιανικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό εμπόριο, προσεγγίζοντας όλο και περισσότερους πελάτες σε κάθε σημείο της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο.