ΕπωνυμίαΤΣΑΓΚΑΝΟΣ Γ. - ΜΠΑΡΜΑΚΕΛΛΗ Α.
Τηλέφωνο/α 2104916130
Κινητό/α 6977006376
Τοποθεσία Αττικής, Κορυδαλλού, Κορυδαλλός
ΔιεύθυνσηΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 7
Τ.Κ.18120
Ιστοσελίδα www.nanno.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΠαιδικοί σταθμοί
Δημοσίευση01 Ιουλίου 2014
Προβολές1376
ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΓΚΑΝΟΣ
ΜΠΑΡΜΑΚΕΛΛΗ ΑΡΓΥΡΩ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛ: 6977210993

Το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής ''ναννώ'' είναι ένας βρεφικός παιδικός σταθμός, νηπιακό κέντρο το οποίο λειτουργεί από το 1994 με βασικό άξονα τις ανάγκες του παιδιού και της οικογένειας. Γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας σε ό,τι αφορά το ωράριο, την ασφάλεια, το παιχνίδι και την εκπαίδευση των παιδιών δημιουργήσαμε ένα χώρο κατάλληλο για τις ευαίσθητες αυτές ηλικίες. Συμμεριζόμαστε τα άγχη των γονέων και γι' αυτό προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα τους στο μεγάλωμα και στη σωστή ανατροφή των παιδιών τους.
Με ξεχωριστά εκπαιδευτικά προγράμματα για κάθε ηλικία, με το πρότυπο και πρωτότυπο διαθεματικό project πρόγραμμα δραστηριοτήτων της κας Σοφίας Γιαλουράκη με ωράριο από τις 06:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. με ξεχωριστούς χώρους για κάθε ηλικία με οικονομικά προγράμματα διδάκτρων ενδιαφέροντα για κάθε γονέα, με χώρους οι οποίοι καλύπτουν 700 τ.μ. και όλοι αποκλειστικά για τη χρήση των μικρών μας φίλων.
Θα θέλαμε πολύ να έρθετε να μας γνωρίσετε και να σας ξεναγήσουμε στον όμορφο και δημιουργικό κόσμο του ''ναννώ''.


Τα τμήματά μας φιλοξενούν παιδιά από 2 μηνών - 6 ετών
Βρεφικό
Μεταβρεφικό
Προπρονηπιακό
Προνήπιο
Νηπιαγωγείο (Υπ. παιδείας)
Άριστη φροντίδα και διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Πρότυπα προγράμματα.
Πλήρης ιατρική κάλυψη.
Ουσιαστική συνεργασία με τους γονείς.
Σύγχρονοι χώροι.
Εξωτερικός μεγάλος χώρος.
Σας παρέχουμε μεταξύ άλλων: Ξεχωριστές αυλές για κάθε ηλικία, Έμπειρο προσωπικό, Ασφαλή μεταφορά με τα σχολικά μας, Ασφαλιστική κάλυψη, Συμβουλευτική γονέων - ατομικές συναντήσεις. Ολιγάριθμα τμήματα, Διευρυμένο ωράριο και χρόνο λειτουργίας από 06:00 π.μ. έως 17:00μ.μ.
Θεατρική αγωγή - δραματοποίηση, Κουκλοθέατρο, Μουσικοκινητική αγωγή - Μουσικά παιχνίδια, Μουσειακή αγωγή, Παιχνίδια ελληνικής λαογραφίας, Multimedia - H/Y, Περιβαλλοντική αγωγή, Προγράμματα τέχνης - Ελληνικής παράδοσης, Αγγλικά, Ειδικά προγράμματα προετοιμασίας για το δημόσιο, Αθλλήματα, Ειδικές γωνιές μάθησης (επιστήμη - μουσείο κ.λπ.).