ΕπωνυμίαΣΑΡΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ & ΣΙΑ ΟΕ
Τηλέφωνο/α 2108672056
Τοποθεσία Αττικής, Αθηναίων, Κυψέλη
ΔιεύθυνσηΚυκλάδων 15Α, Αθήνα, 11361
Ιστοσελίδα www.melodiakids.gr
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΠαιδικοί σταθμοί
Δημοσίευση17 Ιουνίου 2013
Προβολές1503
Το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «Μελωδία» αποτελεί εδώ και 22 χρόνια έναν αγαπημένο χώρο για τα παιδιά όπου ξεκινούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της οργανωμένης και στοχευμένης αγωγής.

Μέσα από την ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα του αγκαλιάζει τους μικρούς του φίλους και με πολυποίκιλες δραστηριότητες τους οδηγεί με φροντίδα σ’ όλα τα στάδια της εξέλιξής τους μέχρι την στιγμή που θα περάσουν στο επόμενο σκαλοπάτι της αγωγής τους, αυτό του Δημοτικού Σχολείου.

Οι σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι που ακολουθούμε στη διαπαιδαγώγηση των νηπίων, αλλά και το πλούσιο παιδαγωγικό υλικό που είναι προσαρμοσμένο στην κάθε ηλικιακή βαθμίδα, μας δίνουν την δυνατότητα σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, να εξελίσσουμε τα παιδιά σε ευτυχισμένες προσωπικότητες και μελλοντικούς επιτυχημένους μαθητές.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, μετά το σπίτι και την οικογένεια, την πιο θερμή αγκαλιά και να μοιραστούμε με τα παιδιά την αγάπης μας για την ζωή, την δια βίου μάθηση και την προσωπική εξέλιξη.

Προσφέρουμε:
Μεγάλες φωτεινές αίθουσες, αυλή 100τμ, δημιουργικά εργαστήρια, σύγχρονο παιδαγωγικό πρόγραμμα, Υγειινό Διαιτολόγιο, Αγγλικά, Η/Υ, προετοιμασία για το δημοτικό, σχολή γονέων, παιδικά πάρτυ, συναισθηματική αγωγή, λογοθεραπευτές, παιδιατρική μέριμνα, ψυχολόγος.