ΕπωνυμίαΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Τηλέφωνο/α 2105012200
Κινητό/α 2105012200
Τοποθεσία Αττικής, Πετρούπολης, Πετρούπολη
ΔιεύθυνσηΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 146,Πετρουπολη, 13231
Ιστοσελίδα www.facebook.com/Mathitikos.Xwros
Email
Εμφάνιση Email
ΚατηγορίαΕκπαιδευτήρια ιδιωτικά
Δημοσίευση26 Φεβρουαρίου 2013
Προβολές1535
Ο Μαθητικός Χώρος είναι ένα Κέντρο Μελέτης και φύλαξης παιδιών Δημοτικού, το οποίο αναλαμβάνει την καθημερινή προετοιμασία των σχολικών μαθημάτων μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Στο σύγχρονο σχολείο, που οι απαιτήσεις των μαθημάτων είναι όλο και πιο αυξημένες, εξασφαλίζουμε στους γονείς τη συστηματική μελέτη των παιδιών ώστε να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο μαζί τους. Παράλληλα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία για περισσότερες εξωσχολικές δραστηριότητες και παιχνίδι.
Η προσωπική ενασχόληση με τον κάθε μαθητή είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Γιαυτό στεκόμαστε συνέχεια δίπλα τους, έτοιμοι να τους λύσουμε οποιαδήποτε απορία, αλλά και να τους δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα ψάξουν να το βρουν. Φροντίζουμε για την διαρκή ενημέρωση των γονέων σχετικά με την πρόοδο των παιδιών και κάνουμε επαναληπτικά μαθήματα ώστε η ύλη να αφομοιωθεί καλύτερα. Στόχο μας αποτελεί η ολοκληρωμένη και πολύπλευρη μόρφωση των παιδιών θέτοντας τις πρώτες τους βάσεις στη σωστή μαθησιακή τους πορεία.
Κατά την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται επαναληπτικά μαθήματα, δημιουργική απασχόληση και φύλαξη παιδιών για τους εργαζόμενους γονείς.