ΕπωνυμίαΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
Τηλέφωνο/α 2109939555
Κινητό/α 6972825798
Φαξ 2109936950
Τοποθεσία Αττικής, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αργυρούπολη
ΔιεύθυνσηGEORGIOU PAPANDREOU 31
Τ.Κ.16451
Ιστοσελίδα www.europlaygrounds.gr
No Connection with this website
Email
Εμφάνιση Email
No Connection with this website
ΚατηγορίαΠαιδότοποι
Δημοσίευση29 Οκτωβρίου 2013
Προβολές1422
Δημιουργήστε τον παιδότοπο των ονείρων σας, όπου τα παιδιά δεν θα χορταίνουν να παίζουν και οι γονείς δεν θα βιάζονται να φύγουν.

Η εταιρεία EUROPLAYgrounds O.E. αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό παιδότοπων και χώρων ψυχαγωγίας.

Η εταιρεία μας διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία στην κατασκευή-δημιουργία παιδότοπων και αυτό γιατί διαθέτει ανθρώπους με βαθιά γνώση του αντικειμένου, μεράκι και όρεξη για δημιουργία. Αποτελεί συνέχεια της ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΟΣ με 25ετη εμπειρία στη σχεδίαση παιχνιδιών και ιστορικό με περισσότερους από 300 παιδότοπους (δείγματα παιδότοπων), φουσκωτά παιχνίδια- παιχνιδοκατασκευές και γενικά ό, τι αφορά τον εξοπλισμό παιδότοπου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι: ασφάλεια, υψηλή, ποιότητα, αξιοπιστία και συνεχής αναζήτηση νέων προϊόντων συναγωνισμού στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προτεραιότητα μας είναι η ευχαρίστηση των παιδιών και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή των πελατών μας που έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη τους.

Η EUROPLAYgrounds έχοντας ως εργαλεία, τις νέες καινοτομίες στα παιχνίδια και την εμπειρία πολλών χρόνων στη κατασκευή παιδότοπων αναλαμβάνει τη σχεδίαση και την υλοποίηση του παιδότοπου σας με πρωτότυπα, μοναδικά σχέδια και δραστηριότητες, που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες.

Μάλιστα, από το 2009 η εταιρεία μας ανανεώνεται με νέα πρωτοποριακά παιχνίδια.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από τον ΕΛΟΤ και πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1176 - ΕΝ 1177.

Εάν θέλετε να ξεχωρίσετε από τους άλλους παιδότοπους, εμπιστευτείτε τη EUROPLAYgrounds. Για ένα πραγματικό... παραμυθένιο περιβάλλον...!!!

Παιδότοποι Europlaygrounds - Σχεδίαση, κατασκευή